ЗУСТРІЧАЙТЕ ВАШОГО НАДІЙНОГО ПОМІЧНИКА – СІНТАЙ (XINGTAI) ХТ–220 Р/К.

11 лип. 2016 15:07:54
ЗУСТРІЧАЙТЕ ВАШОГО НАДІЙНОГО ПОМІЧНИКА – СІНТАЙ (XINGTAI) ХТ–220 Р/К.

Перший тракторний завод Сінтай (XINGTAI FIRST TRACTOR MANUFACTURING CO., LTD), який знаходиться в місті Сінтай, провінція Хебей (КНР), вже понад 40 років виготовляє мінітрактори бюджетного цінового діапазону. Перевагою мінітракторів Сінтай (XINGTAI) є надзвичайно вдале поєднання низьких цін з високою продуктивністю та якістю.


Мінітрактор Сінтай ХТ-220 (XINGTAI ХТ-220) – одна з найбільш популярних моделей даного заводу, яка представлена на ринку України починаючи з 1985 року.
Мінітрактори Сінтай ХТ-220 (XINGTAI ХТ-220) вирізняються багатофункціональністю у використанні, малою витратою палива, підвищеними тяговими характеристиками, надійністю та простотою в керуванні та обслуговуванні.


Мінітрактор Сінтай (XINGTAI) ХТ-220 обладнано економним двоциліндровим дизельним двигуном потужністю 22 к.с. з примусовим рідинним охолодженням, перемикання передач відбувається по схемі (3+1)х2 при допомозі надійної та перевіреної часом коробки швидкостей з пониженим та підвищеним діапазонами. На мінітракторі встановлено систему гідравлічного підйому заднього навісного механізму, є можливість регулювання по ширині колій передніх та задніх коліс, Сінтай-220 обладнаний валом відбору потужності, використовуються додаткові довантажувачі задніх коліс, суттєво вдосконалена та зміцнена задня навіска, протектор передніх та задніх коліс з малюнком типу «ялинка».
Дизайн простий і стриманий, вирізняється сучасними іноваціями.


Мінітрактор Сінтай (XINGTAI) ХТ-220 - це класика з оптимальними можливостями, він повністю адаптований для українського споживача, створений бути незамінним і вірним помічником на довгі роки роботи.
Запрошуємо Вас, шановні друзі, відвідати наші виставкові майданчики провести тест-драйв та купити мінітрактор Сінтай (XINGTAI) ХТ-220 за чесною привабливою ціною від компанії «ТРАКТОР №1» - офіційного імпортера якісної сільгосптехніки виробництва КНР та Республіки Південна Корея.