Щітки для догляду за штучним газоном

27 лип. 2021 19:06:36
Щітки для догляду за штучним газоном

Конструкція сучасних мінітракторів передбачає опцію використання допоміжного навісного обладнання. Завдяки ньому можна значно розширити список можливих для виконання технікою функцій. Мінітрактори використовуються у різних сферах: на будівництві, для комунальних робіт, у межах приватного або сільського господарства, як засіб транспортування тощо. В цій статті ми зосередимось на щітках для догляду за штучним газоном, які використовуються для догляду за газоном біля дому, на футбольних полях чи спортивних майданчиках.

Специфіка догляду за штучним газоном

Підтримувати поверхню синтетичних волокон у хорошому стані та вигляді – це питання, що потребує відповідної підготовки, часу та спеціальних засобів. Очищуючи штучний газон вручну або за допомогою віника, господарі не можуть досягнути бажаного результату. У боротьбі з пилом та брудом, який досить швидко опускається з поверхні волокон всередину покриття, може допомогти лише густа функціональна щітка у вигляді навісного обладнання для мінітрактора.

Характеристики обладнання для догляду за газоном

Призначення щіток такого типу – регулярний догляд за синтетичним покриттям. Завдяки надійному кронштейну щітки її установка відбувається значно простіше та швидше. Під час роботи щітка рухається почергово по прямій та по діагоналі, ретельно очищує волокна від бруду, тим самим роблячи їх м’якими. Використання цього обладнання також дозволяє рівномірно розподілити волокна по всій поверхні покриття, що забезпечує їхню довговічність та зберігає привабливий вигляд.

До плюсів щіток для догляду за штучним покриттям відносять:

-        зручність при використанні;

-        здатність рухатись у різних напрямках;

-        проста конструкція;

-        здатність ретельного догляду за синтетичними волокнами.

Тож у випадку, якщо ви вирішите купити мінітрактор для догляду за присадибною ділянкою, зверніть увагу на щітки, які могли б в майбутньому стати вам у нагоді під час прибирання листя, снігу або сміття. Чудовим доповненням арсеналу навісного обладнання стане причіпний килимок для вирівнювання газону, граблі для розщільнення штучних волокон, а також насадки на щітки різних розмірів.

В онлайн-магазині «Трактор №1» чи в одному з наших представництв у Львові, Стрию, Луцьку, Мукачево, Івано-Франківську чи Чернівцях ви можете придбати техніку за доступними цінами, а також підібрати до неї навісне обладнання, що відповідало б плану робіт.