Мінітрактор влітку: головні переваги

30 квіт. 2020 22:20:08
Мінітрактор влітку: головні переваги

Мінітрактори - це техніка, без якої не обійтися в будь-який час року. Але саме влітку вона здатна проявити весь свій потенціал. У цій статті ми розповімо, як саме можна використовувати трактори в найтеплішу пору року і в чому їх найбільші переваги.

Головні функції мінітехніки в роботах на городі

Від такого чотириколісного помічника не відмовиться жоден господар. Мінітрактори - один з найбільш багатофункціональних типів техніки, оскільки їх можна використовувати для:

- оранки земельних територій різної площі (городів, присадибних ділянок тощо);

- підготовки ґрунту до посадки врожаю;

- посадки і збору врожаю;

- боротьби з бур'янами і різними шкідниками;

- прибирання території;

- транспортних робіт і т.д.

Цей список може бути доповнений в залежності від напрямку діяльності власника мінітрактора, а також площі його садиби і присадибної ділянки та городу.

Набагато кориснішим для літніх робіт мінітрактор робить навісне обладнання. На сьогоднішній день ринок мінітехніки пропонує українському покупцеві широкий асортимент різного навісного устаткування, завдяки чому можна з легкістю підібрати необхідний варіант у відповідності з поставленими робочими завданнями.

Наприклад, за допомогою плуга обробити землю і підготувати її до подальших садівничим справах буде набагато ефективніше. Для культивування існує цілий комплект спеціальних навісних деталей. Сівалки, картоплесаджалки, картоплекопалки і багато іншого - все це неодмінно стане в нагоді в процесі посадки рослин.

Що ми пропонуємо

«Трактор №1» - це магазин, про покупках в якому вам точно не доведеться пошкодувати. Вашій увазі ми представлений широкий асортимент товарів від авторитетних українських, корейських, китайських та японських виробників. Для того, щоб кожен наш клієнт зробив вдалий вибір і підібрав техніку відповідно до своїх потреб, наші менеджери готові надати кваліфіковану консультацію в телефонному режимі або онлайн. Також ви можете заїхати до нас у відділення в одному зі списку міст і своїми очима переконатися в якості моделей, а також купити мінітрактор та навісне обладнання за доступною ціною.