Мінітрактори для комунального господарства

20 серп. 2018 13:55:17
Мінітрактори для комунального господарства

Мінітрактори – це той тип техніки, який може бути корисним не лише для робіт в межах сільського господарства чи присадибної ділянки, а й для комунальних потреб. У більшості сучасних міст існують території, для роботи на якій неможливо використовувати техніку стандартних розмірів через велику кількість будівель та інших конструкцій. Переваги, якими володіють комунальні мінітрактори, здатні зробити догляд за вулицями, парками та іншими частинами міста простішою та комфортнішою у будь-яку пору року. Саме тому ця техніка з кожним роком здобуває все більше прихильників серед українців.

Яким повинен бути комунальний мінітрактор?

Як машина, з допомогою якої будуть здійснюватись роботи в межах міста, мінітрактор повинен володіти такими характеристиками, як:

-          Висока маневреність;

-          Ергономічність управління;

-          Функціональність;

-          Адаптація до різних кліматичних умов;

-          Низький рівень шуму під час роботи;

-          Висока транспортна швидкість.

В чому переваги такої техніки?

Одним з важливих плюсів мінітрактора є його порівняно невелика вага. Працюючи з газонним покриттям чи рухаючись по ньому, він не наносить йому шкоди. Зважаючи на це, комунальну техніку часто використовують для виконання ландшафтних робіт, які неможливо здійснювати з допомогою тракторів великих розмірів.

Завдяки особливій конструкції комунальних мінітракторів, що передбачає можливість установки навісного та причіпного обладнання, ця техніка є просто незамінною. Існує великий асортимент додаткового обладнання, призначеного для здійснення тих чи інших комунальних робіт. В цьому списку:

-          Різномантіні ковші;

-          Навантажувачі;

-          Прибирально - підмітальне обладнання;

-          Щітки;

-          Снігоочищувачі;

-          Грейдери;

-          Льодоколи;

-          Косилки;

-          Пилососи;

-          Навісні екскаватори;

-          Гідропідйомники та багато іншого.

 

Що ми можемо вам запропонувати?

Якщо ви прагнете купити мінітрактор, то магазин компанії «Трактор №1» - це найкраще для цього місце. Ми готові запропонувати вам широкий асортимент якісної продукції від відомих у всьому світі брендів.

Відтепер кожен охочий стати власником нової мінітехніки українець зможе придбати трактор від таких виробників, як:

-          Chery;

-          Dongfeng;

-          Jinma;

-          Foton-Lovol;

-          Shifeng;

-          Xingtai;

-          Branson;

-          Mitsubishi;

-          Kioti;

-          Булат;

-          ХТЗ та низки інших.

Ознайомитись з наявною у продажі технікою та отримати консультацію кваліфікованих спеціалістів доступно у відділеннях нашої компанії у Львові, Стрию, Луцьку, Мукачево, Івано-Франківську, Чернівцях та Кропивницькому. Крім великого вибору мінітехніки, на нашому сайті представлено також асортимент різноманітного навісного обладнання, що неодмінно зможе стати вам в нагоді.  

Ми завжди раді допомогти вам стати власником мінітракторів, які полегшать вам життя й дозволять відчути всі переваги сучасного обладнання для комунального господарства.