Мінітрактор – корисний помічник у весняний період

17 бер. 2019 18:26:37
Мінітрактор – корисний помічник у весняний період

Весна – це довгоочікувана та дуже важлива пора року для кожного господаря, адже, починаючи вже з перших місяців виникає потреба виконувати велику кількість різних робіт: очистити територію від сміття та листя, посадити різні рослини та дерева, привести до ладу садові доріжки тощо. Без допоміжного обладнання впоратись з цими завданнями буде вкрай непросто. В теплий сезон якнайкраще свої можливості може показати мінітехніка. Оснастивши її необхідним навісним обладнанням, вам вдасться автоматизувати більшість робіт на присадибній ділянці й виконати їх в кілька разів швидше та якісніше порівняно з ручною роботою.

Обробка землі

В цій справі без мінітрактора не обходиться жоден сучасний фермер. Весною та восени 1- та 2-корпусні плуги являються незамінними елементами арсеналу навісного спорядження до мінітрактора. З їхньою допомогою можна оперативно розпушити грунт й позбутись від бур’янів.

Посадка рослин та дерев

Скориставшись мінітрактором для очищення ділянки, його можна використати і для того. щоб посадити дерева, квіти й городні культури. Для господарів, які займаються вирощенням картоплі, стане корисним таке спорядження, як розрихлювач, картоплекопач та картоплесаджалка. А спеціальний ковш для мінітрактора дозволяє вирити яму глибиною до 1,7 метра.

Будівельні роботи

Міні-екскаватор знадобиться і для перевезення сипучих матеріалів, транспортування грузів та будь-яких інших завдань, впоратись з якими самостійно було б дуже складно. Мінітрактори використовують для риття траншей, ям, прокладання труб та кабелів не тільки в комунальних господарствах, а й у межах прибудинкових ділянок.

Робота в саду

Турбота про газон біля будинку потребує не лише багато часу та уваги, а й спеціального знаряддя. За допомогою ціпової або роторної косилки вдасться вирівняти газон, не пошкодивши при цьому корені трави. Це обладнання можна використовувати і для прибирання бур’янів, сухих рослин та викорчування кущів. Компактні розміри мінітрактора та високий рівень його маневреності під час садових робіт буде тільки в плюс.

Що ми можемо запропонувати

Якщо ви досі не являєтесь власником мінітрактора, радимо ознайомитись з асортиментом магазину нашої компанії «Трактор №1». Окрім великого асортименту мінітехніки від всесвітньо відомих брендів, ми готові запропонувати вам кваліфіковану консультацію, якісне сервісне обслуговування та доставку у будь-який куточок України.

У нас ви можете купити мінітрактори від таких торгових марок, як:

-          Chery-Zoomlion;

-          Dongfeng;

-          Foton-Lovol;

-          Jinma;

-          Shifeng;

-          Xingtai;

-          Kioti;

-          Branson;

-          Mitsubishi;

-          ХТЗ;

-          Булат та ін.

Вже після перших годин експлуатації свого нового чотирьохколісного помічника ви переконаєтесь, що мінітрактор – це універсальна техніка, здатна полегшити виконання будь-яких робіт й підвищити її ефективність в рази!