Переваги використання мінітрактора в осінній період

30 серп. 2020 17:30:39
Переваги використання мінітрактора в осінній період

Осінь вважається одним з найбільш «спекотних» періодів для аграріїв, адже в цей час якраз закінчується збір врожаю й починається підготовка грунту до нових посадок. Від якості та продуктивності роботи в осінній час дуже залежить те, наскільки багатим буде врожай у майбутньому. Саме тому слід подбати про надійну техніку та навісне обладнання, завдяки якому впоратись з поставленими завданнями можна було б в рази швидше.

Сфери діяльності восени

До найголовніших робіт на землі в осінній період можна віднести:

1. Збір врожаю.

2. Збір кормових культур.

3. Обробка грунту.

4. Внесення добрив.

5. Транспортування вантажів.

Для всіх цих справ досвідчені та передбачливі господарі обирають мінітрактор, адже він компактний та швидкий, його можна використовувати у поєднанні з різним навісним обладнанням, чим збільшувати його функціональність. До того ж, мінітрактори – це дуже вигідна покупка, співвідношення ціни й якості якої приємно дивує.

Як використовують мінітрактор восени?

Якщо потрібно викопати картоплю, буряк, моркву чи будь-яку іншу культуру на городі в кілька гектарів, набагато більш зручно буде зробити це з допомогою мінітрактора у поєднанні з картоплекопалкою. Картоплекопалка являється універсальним інструментом, що без потреби докладати зайві фізичні зусилля, допоможе швидко й обережно зібрати врожай.

Аби підготувати корм для домашньої худоби на період холодів, варто подбати про наявність в своєму арсеналі косилки. Оснащений косилкою мінітрактор за лічені хвилини впорається з покосом сіна. Ще один варіант причіпного обладнання – причіп – можна використати при транспортуванні сіна.

Спеціалісти наголошують на тому, що грунт до наступних посадок культур потрібно готувати з осені й рекомендують використовувати плуг для робіт в цьому напрямі. Плуги бувають різні, тож ви зможете без жодних проблем обрати той, що ідеально підійшов би до моделі вашого мінітрактора, а також напряму та обсягів запланованих робіт.

Де купити мінітрактор в Україні?

Якщо ви досі не знаєте, де краще всього придбати надійного чотирьохколісного помічника для свого городу й дому, ласкаво просимо до каталогів нашого онлайн-магазині мінітехніки «Трактор №1»! Тут ви маєте можливість ознайомитись з фото, описом та детальною характеристикою тракторів від відомих світових брендів, а саме корейських, китайських та японських виробників. Не останні позиції займають й мінітрактори вітчизняного виробництва. За детальною інформацією й у разі виникнення запитань звертайтесь за номерами гарячої лінію чи пишіть в чат. Ми з радістю допоможемо вам зробити покупку мінітрактора, про яку не доведеться шкодувати!