Вибір мінітрактора

31 груд. 2020 18:21:54
Вибір мінітрактора

Покупка мінітрактора потребує від майбутнього власника чіткого розуміння того, в якому напрямку будуть проводитись роботи, в яких умовах використовуватиметься техніка й якому навантаженню вона буде піддаватись під час експлуатування. В цій статті ми розповімо більше про те, на що слід звернути свою увагу перш, ніж купити мінітрактор.
Критерії вибору
1. Розмір.
Мінітрактор повинен відповідати обсягу заланованих робіт та площі ділянки, що буде оброблятись. Якщо ви плануєте експлуатувати техніку в межах невеликого господарства (для прибирання, косіння трави тощо), то цілком достатньо буде й райдера, потужність якого становить біля 16 к.с.. У випадку, якщо мінітрактор буде використовуватись для очищення території від снігу чи роботи в полі краще надавати перевагу моделям з дизельним двигуном з потужністю 20 к.с. і більше.
2. Вага.
Вага відіграє вагому роль у питанні покупки мінітехніки, оскільки цей критерій впливає на її продуктивність та ефективність. Мінітрактори, показник ваги яких становить 1-2 тонни, підійдуть для роботи в межах сільського господарства, а також для їзди на газоні за умов використання спеціальних газонних шин.
3. Ширина та радіус розвороту.
Чим більш маневреним буде мінітрактор, тим простіше буде управляти ним на невеликих територіях й виконувати широкий спект робіт. Саме завдяки своїй компактності мінітрактори користуються популярністю як серед господарів-новачків, так і досвідчених трактористів.
4. Комплектація.
Додаткові опції, що сприятимуть розширенню можливостей техніки:
- вал відбору потужності;
- навісне обладнання різного типу;
- касетний механізм;
- гідравлічні клапани;
- гідростатична трансмісія й інше.
Для забезпечення оператору комфортних умов під час їзди мінітрактор можна оснастити опалювальною кабіною, гідропідсилювачем керма, блокуванням дифференціалу чи повним приводом.


Наша пропозиція
В асортименті онлайн-магазину “Трактор №1” представлено продукцію від найвідоміших світових брендів, в числі яких Chery, Dongfeng, Foton-Lovol, Orion, Jinma, Shifeng, Xingtai, Kioti, Branson, Mitsubishi, Булат, ХТЗ та інші. Оформлення замовлення займе всього декілька хвилин вашого часу, а користування придбаним у нас трактором — багато років ефективної праці.