Сфери використання мінітрактора

30 черв. 2021 22:07:56
Сфери використання мінітрактора

Мінітехніка вважається одним з кращих технологічних здобутків для як великих комунальних, так і невеликих приватних господарств. Більшість сучасних моделей мінітракторів – це універсальні працівники, здатні взяти на себе виконання робіт різного плану, а саме: обробку грунтів, посадку та збір врожаю, транспортування вантажів, а також комунальні та будівельні роботи.

Порівняно з громіздкою та шумною тракторною технікою мінітрактори вигідно вирізняються своїми компактними розмірами, функціональністю та потужністю. Потужні колеса, сучасні агрегати та дизельний або бензиновий двигун – характеристики чотирьохколісного помічника, готового стати корисним у будь-який момент.

Основні функції мінітракторів:

-        Оранка;

-        Культивування;

-        Боронування;

-        Обробка мідрядкових зон;

-        Удобрення грунтів;

-        Полив;

-        Скошення трави та багато іншого.

Розширення цього списку забезпечує опція використання навісного обладнання. Його з легкістю можна підібрати відповідно до власних побажань та потреб.

Мінітрактор vs мототрактор

Мототрактор вважається покращеною версією мотоблока. Варіанти такого типу користуються популярністю завдяки своїй доступній ціні та компактності. Потужність цього агрегату становить від 10 до 25 к.с., якої буде достатньо для обробки ділянки площею до 10 га.

В свою чергу, мінітрактори – це зменшена версія трактора, що включає у себе той самий функціонал, що й габаритні моделі, однак є більш ергономічною та мобільною. Без мінітехніки вправлятись з роботою на невеликих присадибних ділянках чи з посадкою культур у було б набагато складніше.

Як вибрати для себе і купити мінітрактор в Україні?

Перш за все, слід конкретизувати цілі, для яких буде використовуватись ваш чотирьохколісний помічник. Варто врахувати також й те, в яких саме умовах він буде експлуатуватись. Визначившись з цим, підібрати техніку, яка ідеально підходила б під ваші потреби й працювала з високою ефективністю, буде значно легше.

Якщо ви потребуєте кваліфікованої консультації, рекомендуємо звернутись до менеджерів нашого магазину «Трактор №1». Ми з радістю допоможемо вам підібрати техніку та пояснимо специфку її роботи. Завітайте в наші представництва в одному з міст України або перегляньте каталоги онлайн й за появи будь-яких питань сміливо звертайтесь за номерами гарячої лінії, що вказані на сайті.