Поради фермерам-початківцям

29 груд. 2019 21:01:35
Поради фермерам-початківцям

Старт кар’єри фермера потребує вагомих знань та навичок у підприємницькій та сільськогосподарській сферах. За умов їхнього правильного використання вдасться впродовж цілого року отримувати прибуток та задоволення від ведення бізнесу. В цій статті фермери-початківці знайдуть корисні поради, що зможуть допомогти почати власну справу й зробити її успішною.

Головні аспекти розвитку власної фермерської справи

1. Наявність бізнес-плану.

Запорука успішного бізнесу – це продуманий план, який включав би у себе опис різноманітних варіантів розвитку подій. Можна спробувати скласти його самостійно або звернутись за порадою до більш досвідчених фермерів. Наявність бізнес-плану допоможе провести розрахунок всіх можливих витрат та прибутку.

2. Спрямованість на одній галузі.

Професіонали рекомендують відмовитись від заняттям відразу кількома сферами й з самого початку сфокусуватись на чомусь одному: тваринництві, вирощуванні овочів або фруктів тощо.

3. Реєстрація власної справи.

Кожен підприємець повинен офіційно задокументувати свою діяльність у відповідній структурі. На початкових етапах фермерства можна обмежитись виготовленням продукції у невеликій кількостях для себе чи для збування серед друзів чи знайомих.

4. Надійне обладнання.

Для досягнення задовільних результатів й ефективної роботи слід подбати про те, щоб в арсеналі техніки були зразки лише від перевірених виробників. Від довговічності та потужності трактора залежить обсяг та якість виготовленої в межах вашого фермерського господарства продукції.

Що ми можемо вам запропонувати?

Пропонуємо вам звернути увагу на асортимент онлайн-магазину «Трактор №1». На сайті нашої компанії ви можете купити мінітрактори від японських, китайських, корейських та українських брендів за приємними цінами, оплатити покупку зручним для себе способом, замовити доставку, а також отримати сервісне обслуговування впродовж всього періоду експлуатації купленої у нас техніки.

У списку торгових марок, з якими ми співпрацюємо:

-          Chery-Zoomlion;

-          Dongfeng;

-          Foton-Lovol;

-          Orion;

-          Jinma;

-          Shifeng;

-          Xingtai;

-          Kioti;

-          Branson;

-          Mitsubishi;

-          Farm Lead;

-          ХТЗ;

-          Булат та ін.

За потреби звертайтесь за номерами гарячої лінії «Компанії №1», вказаними на сайті, або завітайте у одне з наших представництв.