Огляд корейських мінітракторів

24 січ. 2020 10:22:05
Огляд корейських мінітракторів

Сучасний ринок мінітехніки є дуже різноманітним. Кожен охочий стати власником якісного та надійного помічника для ведення домашнього, сільського або комунального господарства неодмінно зможе знайти для себе підходящий варіант.

З-поміж продукції від виробників з Японії, Китаю, України й інших країн особливо вирізняються корейські мінітрактори. В цій статті ми спробуємо стисло окреслити основні характеристики техніки цього класу й вказати на її головні переваги. 

Конструкція й наповнення

Особливість двигунів у мінітракторах від корейських виробників полягає у системі водяного охолодження, яка дозволяє встановлювати опалювальну кабіну. Крім того, моделі  КІОТІ оснащені спеціальним розширюючим баком, що допомагає контролювати рівень тосолу. Двигун також має систему підігріву, завдяки якій починати роботу за умов мінусової температури можна буде без зайвих проблем.

У корейських мінітракторах сходження коліс є дуже продуманим й надійно регульованим. Ця система має два гідравлічних циліндра, різних за своєю величиною. Що стосується шин, то рівень їхньої міцності дозволить працювати як у снігу, так і на твердому грунті. Широкий та твердий протектор, міцна гума – все це належить до основних переваг цього елементу конструкції.

Зручність у деталях

В мінітракторах Kioti капот відкривається назад, з обох боків є панелі, які легко знімаються й слугують для захисту двигуна від бруду та каміння, що може потрапляти з коліс під час їзди. Таке розташування та конструкція капота робить процес обслуговування мінітрактора набагато більш доступним та зручним.  Сам капот виготовляється з металу, має поперечну балку й загалом вирізняється високою якістю та міцністю.

Не менш важливим для продуктивної роботи є зручність сидіння. У мінітракторах КІОТІ воно оснащене регульованою амортизацією, тож оператор мінітрактора не відчуватиме дискомфорту під час їзди навіть на за найбільш екстримальних та непростих умов.

Де купити мінітрактори?

Вашій увазі пропонуємо асортимент нашого онлайн-магазину «Трактор №1». Серед представленої продукції ви зможете знайти все необхідне для ефективного ведення господарства, а у наших представництвах – можливість отримати кваліфіковану консультацію та сервісне обслуговування придбаної техніки.