Мінітрактори Orion

28 січ. 2021 18:13:47
Мінітрактори Orion

Мінітрактори – це зменшені версії повноцінних тракторів класичного типу. Деякі їхні моделі практично не уступають за рівнем своєї потужності та функціональності. В цій статті йтиметься про мінітрактори Orion – продукцію одного з найбільш популярних в Україні китайських виробників.

Китайська техніка Orion поєднує у собі бажані для багатьох аграріїв характеристики, а саме: низьку ціну та надійність конструкції. Мінітрактори від цього виробника призначені для обробки територій площею від 2 до 15 гектарів. Зважаючи на це, вона стане в нагоді як для роботи у межах прибудинкової зони, так і для невеликих господарств.

Технічні особливості

Внутрішня будова мінітракторів Orion повністю відповідає експлуатаційним вимогам, що задаються їхніми українськими власниками, та основним цілям. На вітчизняному ринку асортимент товарів Orion включає у себе широкий модельний ряд мінітехніки з різними технічними параметрами. Розширити спектр можливих для виконання функцій можна за допомогою навісного обладнання. На сьогоднішній день кожен охочий зможе з легкістю підібрати його в залежності від обсягу та складності поставлених перед собою завдань.

Головними перевагами мінітракторів Orion є:

-          широка колісна база;

-          прохідність підвищеного рівня;

-          сучасна покращена комплектація;

-          унікальний зовнішній та внутрішній дизайн.

Варто зазначити, що мінітехніка Orion є зручним та простим в управлінні агрегатом. Низка моделей оснащена колісною формулою 4х4 та гідропідсилювачем керма, що полегшує управління й робить машину більш стійкою. Крім цього, мінітрактори мають реверсивну коробку передач, завдяки чому забезпечується висока швидкість пересування. Хороше зчеплення як з грунтовим, так і дорожнім покриттям гарантують високі протектори. Особливої уваги заслуговує робоче місце оператора. Ергономічна кабіна водія, що опалюється, та сидіння з системою амортизації створюють максимально комфортні умови для роботи.  

Де купити мінітрактори в Україні?

Перш, ніж остаточно визначатись з майбутнім чотирьохколісним помічником, слід уважно дослідити всі варті уваги моделі. Компанія «Трактор №1» зібрала в своїх каталогах товари від найкращих японських, корейських, китайських та українських виробників, тож для того, щоб підібрати надійний мінітрактор вам достатньо буде лише зайти на наш сайт та ознайомитись з коротким описом представлених товарів. За потреби сміливо звертайтесь до наших консультантів. В телефонному режимі або онлайн вони зможуть надати всю необхідну інформацію про мінітрактори, їхні технічні характеристики, а також описати деталі оформлення замовлення.