Мінітрактори марки Branson

30 вер. 2020 16:56:27
Мінітрактори марки Branson

Branson як виробник сільськогосподарських мінітракторів, машин для будівельних робіт та іншої техніки малої та середньої потужностей відомий по всьому світу. Особливою популярністю він користується у країнах Північною та Південної Америки, зокрема в Канаді та США. Віднедавна мінітрактори Branson з’явились на українському ринку й вже змогли здобути безліч прихильників серед українських аграріїв. В цій статті ми вирішили висвітлити більше корисної інформації про продукцію Branson.

Що характерно для мінітракторів від цієї торгової марки

Головний принцип роботи компанії Branson – це орієнтація на якість. Конструкція більшості моделей мінітракторів та іншої техніки цієї марки складається з великої кількості дрібних елементів, поєднання різноманітних вузлів та агрегатів, для створення яких використовуються сплави металів та сталі високої якості. Завдяки цьому товари Branson вирізняються довговічністю й здатні до потужної та тривалої роботи.

До переваг мінітракторів Branson спеціалісти зараховують також принцип модульної збірки, що дозволяє підлаштовувати техніку відповідно до власних потреб та специфіки роботи, установлюючи навісне обладнання.

З історії компанії

Branson Tractors заснували в 1988 році у якості дочірнього філіалу всесвітньо відомої компанії з Південної Кореї, що спеціалізується на виготовленні сільськогосподарської техніки Kukje Manufacturing, яка в свою чергу була частиною Donkuk Steel.

Впродовж початкового періоду Branson дистрибютувала південнокорейську продукцію до Америки. Згодом діяльність компанії була спрямована на побудову власних цехів для збору техніки та розробку власних моделей мінітехніки.

Країни Європи відкрили для себе продукцію Branson відносно недавно, однак за короткий час вона змогла зайняти лідерські позиції на ринку.

Мінітрактори Branson

На сьогоднішній день модельний ряд цієї марки включають у себе:

-          мінітрактори потужністю від 24-80 к.с.;

-          ковшові екскаватори з гідравлічним приводом ковша;

-          фронтальні гідравлічні ковшові навантажувачі;

-          навісні косилки різних розмірів.

Весь асортимент мінітракторів Branson поділений на сім серій відповідно до специфіки технічних характеристик кожної, а саме: 00, 05, 15, 20, 25, 45 та 50. В кожному з модельних рядів представлено трактори і з гідравлічною, і з механічною трансмісіями. Більшість мінітракторів базового типу мають відкрите робоче місце для водія. За потреби можна установити герметичну кабіну з панорамним склом та опалювальною системою.

Де купити мінітрактори в Україні

Якщо ви досі не знаєте, де можна зробити вдалу покупку якісного мінітрактора – ласкаво просимо до каталогів нашого онлайн-магазину «Трактор №1». У нас ви зможете ознайомитись з асортиментом товарів від перевірених часом виробників й поповнити власний арсенал сільськогосподарської техніки надійним чотирьохколісним помічником!