Мінітрактори Chery-Zoomlion

29 лип. 2020 15:57:23
Мінітрактори Chery-Zoomlion

Переважна більшість китайської мінітехніки на українському ринку відома завдяки своїй низькій ціні та лояльному ставленню до збірки моделей. Однак на сьогоднішній день є виробники, які впевнено руйнують стереотипи про низьку якість продукції з Китаю й навіть більше того – займають одні з перших позицій у списку передових виробників сільськогосподарських та комунальних мінітракторів. В цій статті хочемо поділитись з вами інформацією про бренд Chery – Zoomlion.

Перші трактори виробництва Zoomlion Heavy Industry Science & Technology Co. Ltd. з`явились на вітчизняних просторах вперше у 2013-2014 роках у вигляді моделей під назвою Chery. Вже після перших продажів українські аграрії зрозуміли, що техніка даного типу є універсальною, оскільки вдало підходить і для будівельних та комунальних робіт, і для праці в умовах домашнього господарства. Характеристики, що відповідають світовим стандартам надійності та безпеки, стали вагомими причинами широкої популярності техніки Zoomlion.

Модельний ряд мінітракторів

Основний асортимент техніки Zoomlion складається з повнопривідних тракторів з 3-х чи 4-х циліндровими дизелями водяного охолодження, потужність яких досягає 24-50 к.с.. Є три серії мінітракторів: RD, RF та RK.

Для українського ринку цей виробник постачає мінітрактори різних типів: з кабіною та кабріолети, зі збільшеними колесами, реверсом та ходозменшувачем. Вага мінітракторів може становити від 1450 до 2340 кг.

RD-224 B вважається найбільш підходящим мінітрактором для невеликих господарств.

Серед характеристик даної моделі:

-          дизельний двигун потужністю до 24 к.с.;

-          механічна КПП з опцією відімкнення заднього мосту;

-          рульове кермування з двостороннім гідропідсилювачем;

-          задня навіска, вантажепідйомність якої становить 420 кг.

RF-244 вирізняється з-поміж інших мінітракторів максимальним комфортом. Моделі такого типу оснащені опалювальною кабіною та широкими колесами, що дозволяє експлуатувати техніку навіть за умов дуже низьких температур.

RK-504 C – найбільш потужний агрегат Zoomlion.

Причинами цього є:

-          двигун 50 к.с.;

-          реверс-редуктор;

-          задня трьохточечна навіска, вантажепідйомність якої складає 740 кг;

-          розбірні передні й задні колеса;

-          опалювальна кабіна, в якій є також радіо та колонки.

Де купити мінітрактори в Україні?

Радимо вам звернути увагу на каталоги нашого онлайн-магазину «Трактор №1». Ми пропонуємо великий вибір мінітракторів, що дозволить вам підібрати ідеальний варіант відповідно до власних господарських потреб та вподобань.