Мінітрактори для роботи навесні

27 лют. 2021 23:07:17
Мінітрактори для роботи навесні

Кінець лютого для аграріїв знаменується початком активної підготовки до посівного сезону. Допомогти впоратись з цією роботою на вищому рівні може мінітрактор. Його компактність та маневреність дозволяє легко й швидко обробляти навіть невеликі за площею ділянки. В цій статті ми вирішили розповісти більше про користь від мінітехніки в весінній період.

Чому потрібно обробляти землю навесні?

Грунт, що в подальшому буде використовуватись для вирощення різних культур, повинен бути завчасно підготований відповідним чином. Після зими земля характеризується підвищеною щільністю, під впливом морозів верхній шар може частково втратити свої живильні властивості. Зважаючи на це, аграрії обробляють грунт таким чином, аби підняти його родючий шар з глибини 15-25 см на поверхню.

Як обробляють землю за допомогою мінітрактора?

Існує декілька способів оранки з використанням мінітехніки, а саме:

- підняття родючого пласта на поверхню;

- аерація і розрихлення землі для того, щоб корені посівних культур мали кращий доступ до кисню;

- підрізання коренів бур`янів за допомогою плуга тощо.

В усіх випадках перевагами чотирьохколісного помічника стане його мобільність, достатній рівень потужності та простота екплуатації.

Спеціалісти наголошують, що при оранці слід контролювати глибину проникнення плуга в грунт. Ідеальний показник — це 20-24 см, проте допускається відхилення в межах 4 см. Також слід брати до уваги тип культури, оскільки деякі рослини можуть потребувати особливих умов посадки.

Після оранки рекомендується додатково провести боронування землі. Це сприятиме розрихленню грунту, що, в свою чергу, перешкоджатиме випаровуванню води, а також допоможе очистити ділянку від коренів та залишків бур`янів.

Мінітехніка знадобиться і при внесенні добрив. За допомогою трактора добрива можна рівномірно розподілити по всій території, призначеній для майбутньої посадки.

Де купити мінітрактори в Україні?

Пропонуємо вам каталоги нашого онлайн-магазину “Трактор №1”. Тут ви зможете знайти техніку, що відповідала б поставленим задачам й допомогала б в їхньому успішному виконанні. Продукція від найкращих світових торгових марок зробить роботу на полі, в саду чи в межах прибудинкової території не лише продуктивною, а й швидкою та комфортною.

За детальною інформацією про товари й бренди звертайтесь до наших консультантів. Всі необхідні контакти вказані на сайті. Бажаємо приємних покупок в “Трактор №1”!