Китайські мінітрактори та їх плюси

21 жовт. 2019 15:34:55
Китайські мінітрактори та їх плюси

Мінітрактори від виробників з Китаю з`явились на українському ринку сільськогосподарської техніки не так давно, проте вже встигли отримати позитивні відгуки від навіть найвибагливіших користувачів. Причин великого попиту на ці товари є декілька: низька й доступна для більшості ціна й високі технічні характеристики, через які вони практично не поступаються більш вартісній техніці.

Існує стереотип, що китайська техніка – далеко не найкращий вибір для довготривалого використання, оскільки вона швидко ламається, а потреба у капітальному ремонті виникає через короткий час після початку експлуатації. Реальні факти свідчать про те, що китайські мінітрактори за правильних умов використання й регулярних ТО в середньому здатні пропрацювати понад 10 років. Безумовно, впродовж цього часу може виникнути потреба у «коригуванні» деяких деталей, проте коробка передач, двигун та інші основні компоненти відзначаються надійністю й справною роботою.

Про виробників

Одними з найпопулярніших китайських брендів вважаються Dongfeng та Xingtai. Кожен з них пропонує багатофункціональні моделі різної потужності. Більшість з тракторів – універсальні, можуть використовуватись як для комунальних потреб, так і для сільськогосподарських робіт чи догляду за присадибною ділянкою. Компактні розміри й високі потужності дозволяють досягати задовільних результатів й виконувати поставлені завдання з високою ефективністю.

Що слід врахувати

Специфіка китайської техніки у тому, що вона призначена переважно для роботи у кліматичній зоні країни виробника. Основна культура в Китаї – це рис, тоді як на українських землях вирощується переважно пшениця, картопля тощо. Зважаючи на це, перед покупкою слід пересвідчитись у наявності всього необхідного для вашої діяльності навісного обладнання. За потреби додаткові агрегати можна придбати окремо, у інших виробників. На сьогоднішній день це не стане проблемою, оскільки асортимент товарів є дуже широким.

Наша пропозиція

На сайті онлайн-магазину мінітракторів компанії «Трактор №1» ви зможете ознайомитись з каталогами товарів не лише від китайських, а й корейських, японських та українських виробників. Окрім високоякісних товарів, своїм клієнтам ми пропонуємо також:

-          приємні ціни;

-          сервісне обслуговування;

-          кваліфіковану консультацію;

-          швидку доставку;

-          зручні способи оплати.

Ми переконані, що про рішення купити мінітрактори у нас вам не доведеться пошкодувати. Й сподіваємось на плідну співпрацю!