Картоплекопалка для мінітрактора

28 лип. 2021 15:33:37
Картоплекопалка для мінітрактора

Для сучасних аграріїв існує безліч способів зробити роботу на полі більш продуктивною та менш енергозатратною. Використання мінітракторів, що вирізняються своїм компактним розміром та високою потужністю, зробило можливим якісну обробку навіть важкодоступних ділянок. А з появою різноманітного навісного та причіпного обладнання господарі здатні використовувати свого чотирьохколісного друга з ще більшою ефективністю.

З-поміж різних видів допоміжних агрегатів особливої уваги заслуговують картоплекопалки. В період збору урожаю вони є просто незамінними, оскільки дозволяють швидко й обережно опрацювати город й виконати роботу, на яку в звичайних умовах могло б піти декілька днів.

Картоплекопалки прості в експлуатації й не потребують особливих умов зберігання та обслуговування. Конструкція цього обладнання дозволяє його використання з різними моделями мінітракторів, а якість матеріалів, з якого воно зроблено, забезпечує довговічність та міцність.

В середньому з допомогою картоплекопалки за годину можна обробити біля 0,3 га землі. Транспортувальна система обладнання дбайливо відділятиме коренеплоди від грунту.

Характеристики класичних картоплекопалок:

-        універсальність (підходять для використання на різних мінітракторах потужністю від 10 к. с.;

-        діаметр проволоки транспортера становить 7 мм;

-        ширина ножа – 455 мм;

-        тип транспортера сприяє ефективному очищенню землі;

-        наявність коліс сприяє рівномірному розподілу ваги між основним агрегатом та причіпним обладнанням.

Наша пропозиція

На сайті «Трактор №1» для охочих купити мінітрактор високої якості за доступною ціною знайдеться чимало  пропозицій. Впродовж багатьох років наша компанія співпрацює з японськими, корейськими, китайськими та вітчизняними виробниками. За час цієї колаборації ми змогли визначитись з тим, якою повинна бути дійсно якісна та надійна техніка й сформувати список брендів, на мінітрактори яких можна покластись. Саме тому в каталогах нашого онлайн-магазину представлено лише варті уваги позиції.

За умов здійснення покупки онлайн стати власником трактора марки Chery-Zoomlion, Dongfeng, Foton-Lovol, Orion, Jinma, Shifeng, Xingtai, Kioti, Branson, Mitsubishi, Farm Lead, Булат чи ХТЗ – це питання кількох хвилин. Якщо виникне потреба, консультанти «Трактор №1» радо допоможуть з вирішенням будь-яких питань або труднощів. Також ви можете завітати до представництва нашого магазину в одному з міст України й особисто оглянути бажаний мінітрактор.