Відмінності між мінітракторами з гідропідсилювачем та без

14 січ. 2019 14:32:34
Відмінності між мінітракторами з гідропідсилювачем та без

Мінітрактор являє собою багатофункціональну техніку, призначену для роботи на землі. Впродовж останніх десятиліть мінітрактори стали корисними помічниками для українських аграріїв, комунальників та садівників.

Конструкція мінітрактора передбачає наявність різних деталей, кожна з яких в тій чи іншій мірі впливає на ефективність роботи техніки. Одним з таких елементів є гідропідсилювач.

В сільському господарстві та для виконання комунальних робіт використовуються мінітрактори з гідропідсилювачем та без нього з однаковим успіхом, проте відмінності при експлуатації все ж помітні.

Для чого потрібен гідропідсилювач?

Гідропідсилювач – це частина рульового механізму, спеціальна система, призначена для спрощення управління транспортним засобом. Завдяки ньому не втрачаються важливі технічні показники й підвищується функціональність техніки.

Гідропідсилювач складається з рульового механізму, області розподілення тиску, насосу та з`єднуючих шлангів. Ця система дозволяє управляти мінітрактором без особливих зусиль.

Принцип роботи гідропідсилювача такий: рідина, що потрапляє в насос, під тиском відправляється звідти у область розподілення тиску. Після її взаємодії з внутрішніми механізмами рульового відділення, створюється зусилля, яке направлено на керування кермом.

Особливості мінітракторів з гідропідсилювачем

Багато відомих компаній, що спеціалізуються на виготовленні мінітехніки, виготовляють мінітрактори як з гідропідсилювачами, так і без них. Цей елемент конструкції дозволяє зрозуміти, що для досягнення задовільного результату не обов`язково купувати великогабаритні трактори. Гідропідсилювач керма забезпечує додатковий комфорт при керуванні мінітрактором, підвищує його маневреність та функціональність. Деякі моделі мінітракторів з гідропідсилювачем оснащені повним приводом та кабіною з опаленням, а це, в свою чергу, робить їх універсальними помічниками.

Переваги мінітракторів без гідропідсилювача

Такі моделі зовсім не уступають тим, в коплектації яких присутній гідропідсилювач. Вони не менш функціональні, вирізняються задовільними для роботи на землі технічними характеристиками. Мінітрактори без гідропідсилювача оснащені потужними двигунами, здатними забезпечити вдосталь сили для обробки великих територій.

Тому для експлуатації в межах сільського господарства, для виконання комунальних робіт чи використання в межах приватної садиби підходять мінітрактори і з гідропідсилювачем, і без нього.

Що ми пропонуємо

Що стосується питання купити мінітрактор, то тут варто покладатись лише на перевірених та авторитетних постачальників. Одним з них на українському ринку є компанія «Трактор №1». На нашому сайті представлено велику кількість мінітракторів за доступними цінами від таких брендів, як:

-          Chery – Zoomlion;

-          Dongfeng;

-          Foton – Lovol;

-          Jinma;

-          Shifeng;

-          Xingtai;

-          Kioti;

-          Branson;

-          Mitsubishi;

-          Булат;

-          ХТЗ та ін.

Стати власником бажаної моделі можуть всі охочі, не витративши при цьому зайвих коштів.