Сільськогосподарські трактори китайського та корейського виробництва

22 січ. 2018 12:50:50
Сільськогосподарські трактори китайського та корейського виробництва

Які компанії займаються виготовлення спеціалізованої техніки та якими перевагами вона володіє?

Всі передбачливі агрономи вже давно зрозуміли, що обробляти земельну ділянку за допомогою міні-техніки набагато зручніше та швидше. До того ж, ринок спеціалізованого обладнання пропонує велике різноманіття тракторів для сільського господарства.

Провідними виробниками міні-техніки на сьогоднішній день являються корейські та китайські компанії. До світових лідерів з виробництва тракторів для сільського господарства зараховують такі торгові марки, як:

- Кioti;

- Branson;

- Chery;

- Dongfeng;

- Foton-Lovol;

- Bulat;

- Jinma;

- Shifeng;

- Xingtai та ін.

Переваги китайських та корейських мінітракторів

Виробники сільськогосподарських машин з Китаю та Кореї отримали велику популярність серед українських фермерів недарма. Їхня техніка володіє великою кількістю переваг, основними з яких є функціональність та компактність.

Порівняно з громіздкими тракторами, які впродовж тривалого часу використовувались для обробки земельних ділянок, невеликі за своїм розміром мінітрактори здатні виконувати велику кількість різних функцій. Список завдань, з якими під силу впоратись корейській та китайській техніці, є досить розширеним завдяки можливості використання різного навісного обладнання, зокрема грунтофрези, сівалки, плуга, сінокосарки, фронтального навантажувача, щітки тощо. Зважаючи на це, мінітрактори використовуються не лише для оранки, культивації чи заготовки сіна, а й у якості машин, призначених для проведення комунальних, будівельних робіт та транспортування вантажів.

Наша пропозиція

Ми, компанія «Трактор №1», впродовж тривалого періоду являємось постачальниками китайської та корейської сільськогосподарської техніки. Представлена на нашому сайті продукція беззаперечно може заслуговувати вашої уваги, оскільки її якість та надійність перевірена часом.

Ця техніка виготовлена з врахуванням кліматичних та географічних особливостей України, тому гарно адаптована до виконання робочої діяльності за будь-яких погодних умов. Ви можете купити мінітрактор на сайті нашого інтернет-магазину, або звернутись у представництво у Львові, Стрию, Луцьку, Мукачево, Івано-Франківську або Чернівцях.

Якщо при виборі трактора чи оформленні свого замовлення ви зіткнетесь з труднощами, самостійно вирішити які вам не вдасться, то працівники нашого магазину з радістю нададуть вам професійну консультацію й за потреби проведуть детальний інструктаж.

Кожному охочому ми надаємо можливість ознайомитись з особливостями обраного мінітрактора у відділенні магазину та здійснити його обкатку. Своїм покупцям ми забезпечуємо гарантійне та сервісне обслуговування, тож куплена у нашому магазині техніка зможе надійно слугувати вам не один рік!