Трактор для прибирання снігу

2 січ. 2018 12:02:21
Трактор для прибирання снігу

Зимова пора дарує людям не лише красиві пейзажі та радість від святкування новорічних подій, а й безліч турбот, викликаних снігопадами. Для того, щоб сніг не став на заваді безпеки дорожнього руху та не спричиняв появу заторів застосовують спеціальну техніку.

Снігоприбиральні машини являють собою універсальне обладнання, оскільки його можна використовувати для очищення від снігу різних за площею територій. Основна їхня ціль – полегшення праці людини та пришвидшення процесу прибирання.

Сфери застосування снігоприбиральних машин

Мінітрактори даного типу стають в нагоді не лише для комунальних служб, а й на будівництві, у промисловій галузі та у сільському господарстві. З їхньою допомогою очищують автомобільні дороги, тротуари, території біля будинків та дачні ділянки.

Види навісного обладнання для снігоочисних мінітракторів

Техніку, призначену для прибирання територій від снігу, оснащують спеціальним навісним обладнанням, завдяки якому виконання робочих завдань полегшується та пришвидшується в рази. Варіантами навісного обладнання є:

• Відвал. Один з найпопулярніших варіантів навісного обладання. Його розміщують попереду мінітрактора та здійснюють ефективне прибирання снігових кучугур.

• Щітка. Може розташовуватись як спереду, так і ззаду. Очищує поверхню доріг від снігового покриву.

• Ківш. Слугує непоганою альтернативою відвалу, використовується не лише для збирання снігу, а й для його вивезення у відведене місце.

• Грейдерний ніж. Використовується для прибирання снігу, що тільки випав, у парі з відвалом.

• Навісний снігоприбирач. Кріпиться до мінітрактора спереду або ззаду і використовується для збору снігу та відкиданню його вбік.

Для підвищення ефективності роботи інколи мінітрактор оснащують кількома видами навісного обладнання. Найбільш оптимальний та найбільш поширений варіант – поєднання ковша, щітки та грейдерного ножа.

Переваги мінітракторів для прибирання снігу

Перш за все, мінітрактори володіють високим рівнем маневреності, тому використовуються у різних галузях людської діяльності. По-друге, з допомогою мінітракторів можливо виконувати роботу у місцях, недоступних іншій великогабаритній техніці. До переваг снігоприбиральних машин зараховують також швидкість, компактність та продуктивність.

Де придбати мінітрактор для прибирання снігу?

На сьогоднішній день ринок пропонує велику кількість техніки, призначеною для прибирання снігу. До авторитетних виробників мінітракторів належать японські та корейські бренди. Компанія «Трактор №1» пропонує Вашій увазі продукцію від таких брендів:

- Chery-Zoomlion;

- Dongfeng;

- Foton-Lovol;

- Jinma;

- Shifeng;

- Xingtai;

- Kioti;

- Branson;

- Mitsubishi та низки інших, що не поступаються у своїй якості та надійності.

Купити мінітратор доступно на сайті нашого інтернет-магазину або у відділенях м. Львів, Стрий, Мукачево, Луцьк, Івано-Франківськ або Чернівці, де крім можливості стати власником високоякісної техніки Вам нададуть кваліфіковану консультацію.