Сіялки для мінітракторів

30 жовт. 2021 17:15:41
Сіялки для мінітракторів

Досвідчені та передбачливі аграрії з метою обробити землю більш ефективно та якісно використовують у роботі різноманітну сільськогосподарську техніку та допоміжне навісне обладнання. Одним з найчастіше використовуваних для роботи на полі варіантів вважається мінітрактор та сіялка. В цій статті ми детальніше розповімо вам про переваги такої «пари».

Що таке сіялка?

Це агрегат, що значно полегшує та пришвидшує процес сіяння кукурудзи, бобових та пшениці. Через це його переважно використовують для роботих на великих за площею ділянках. Сіялки встановлюють на мінітрактори, показник потужності яких не менше за 12 к.с..

Особливості конструкції сіялки

Основними складовими цього пристрою є:

-        Кріплення до мінітрактора;

-        Резервуар для посівного матеріалу;

-        Механізм подачі зерна з резервуару у насіннєпровід;

-        Сошники, призначені для створення рядків та розміщення у них насіння;

-        Загортачі, що виконують функцію загортання та вирівнювання грунту.

Принцип роботи сіялки

Головне завдання цього механізму – рівномірне висадження посівного матеріалу в землю. Відбувається цей процес наступним чином:

  1. Опорні колеса та сошник утворюють у грунті місце для майбутньої посадки зерна. Розмір та глибина лунки може бути встановлена та в подальшому регулюватись оператором. Разом з насіннчям у рядки можна вкладати добрива.
  2. Робота окучника, сошника та заднього барабана рівномірно засипає грядку та вирівнює грунт.

Де купити сіялки в Україні?

Можемо твердо запевнити вас, що кращим місцем для покупки мінітракторів та навісного обладнання є магазин «Трактор №1». В каталогах на нашому сайті представлено велику кількість продукції від відомих у всьому світі японських, корейських, китайських та українських марок. В числі брендів, з якими ми ведемо співпрацю: Dongfeng, Foton-Lovol, Orion, Jinma, Shifeng, Xingtai, Branson, Chery-Zoomlion, Булат та інші.

Висока якість товарів, приємні акційні пропозиції, зручні умови оплати, кваліфіковане сервісне обслуговування та швидка доставка – ось ключові переваги співпраці з «Трактор №1». Переконайтесь у цьому самі! Двері наших представництв відкриті перед вами у Ужгороді, Луцьку, Стрию, Львові, Івано-Франківську та Чернівцях. Отримати детальну інформацію про асортимент товарів та процес покупки можна й за телефонами нашої гарячої лінію чи в режимі онлайн.