Роторні косилки для мінітракторів

6 черв. 2019 23:12:54
Роторні косилки для мінітракторів

Роторна косилка – сучасний тип навісного обладнання для мінітрактора. Практично для всіх господарів вона є незамінною частиною асортименту спорядження для догляду за земельною ділянкою. Цей пристрій – функціональний та універсальний, з його допомогою працювати на землі буде в рази простіше та швидше.

Конструкція роторної косилки

Це навісне обладнання складається з опорної рами, на яку кріпляться роторні пристрої з ножами за допомогою спеціальних шарнірів, що забезпечують рухливість і міцність конструкції. Косилки для мінітракторів можуть мати два або більше різака, які обертаються під час роботи. Висоту цього обладнання доступно підлаштувати відповідно до власних потреб.

Окрім навісного кріплення, косилка може приєднуватись до мінітрактора напівнавісним способом або причіпним. Все залежить від особливостей самого обладнання та мінітрактора, в парі з яким воно буде використовуватись.

 Роторні косилки поділяються й за способом розміщення самого ріжучого пристрою. Серед можливих варіантів:

-          збоку;

-          ззаду;

-          або спереду.

Застосування косилки

Роторна косилка використовується для виконання таких задач, як:

-          прибирання бур`янів;

-          догляд за газоном;

-          збір урожаю;

-          заготовка сіна.

Особливість експлуатації

Варто наголосити, що косилки такого типу можна використовувати лише на великих за площею та рівних поверхнях. Якщо ваша земельна ділянка горбиста чи кам`яниста, то існує велика імовірність, що під час роботи обладнання пошкодиться, внаслідок чого швидко вийде з ладу.

На сучасному ринку навісного обладнання є безліч варіантів роторних косилок. Деякі моделі мають спеціальну опцію переробки бур`янів.

Перш, ніж почати використовувати роторну косилку, рекомендується уважно ознайомитись з основними інструкціями по експлуатації та техніки безпеки. Ігнорування цих правил може призвести до серйозних поломок й, відповідно, значним фінансових витрат.

Пропозиція нашого онлайн-магазину «Трактор №1» зможе приємно здивувати навіть найбільш досвідчених господарів. В каталозі на нашому сайті представлено широкий асортимент товарів від провідних світових брендів.

Для того, щоб купити мінітрактори й необхідне для них обладнання, доведеться докласти мінімум зусиль й витратити всього кілька хвилин. Наші менеджери у представництвах магазину та консультанти на гарячій лінії завжди радо допоможуть вам з вирішенням будь-яких питань.