У чому різниця між мінітрактором і мототрактором?

9 бер. 2018 17:16:41
У чому різниця між мінітрактором і мототрактором?

Для українців мінітрактори та мототрактори вже давно стали незамінними помічниками. Ці машини використовуються не лише для виконання аграрних робіт, а й у комунальній сфері та власниками невеликих господарств. Тому за своїм призначенням та зовнішнім виглядом вони є дуже схожими.

Чим відрізняються мінітрактори від мототракторів?

Крім спільного, ця техніка має і низку відмінних характеристик, зокрема таких, як:

• Потужність;

Кожна з машин здатна забезпечити високий рівень ефективності. Проте мінітрактор зробить це з потужністю мотора у близько 40 к.с., а мототрактор – у 10-20 к.с.

• Місце розташування двигуна;

Зазвичай мотор у мінітракторах встановлюється під водійським кріслом, а у мототракторах – під сидінням пасажира.

• Місце розташування ріжучого блока;

На відміну від мототракторів, де цей елемент конструкції знаходиться спереду, у мінітракторах він знаходиться під серединою машини.

• Площа ділянки, яку необхідно обробити;

Чи не основною відмінністю між цими технічними засобами є те, що вони використовуються для роботи на різних за масштабом територіях. Завдяки розміщеному під серединою машини ріжучому блоку, що забезпечує велику ширину скошування, мінітрактор може успішно впоратись з прибиранням трави та кущів на полях площею до 20 га.

У свою чергу мототрактор краще підійде для роботи на невеликих (до 10 га), але рельєфних ділянках. Позбутись рослинності у місцях поряд з лавками або парканами для цієї техніки – просте завдання. Ширина скошування мототрактора порівняно з мінітрактором є значно вужчою, тому ця машина стане у нагоді для прибирання вузьких доріжок.

• Вартість;

За ціновим критерієм мінітрактори є значно дорожчими за мототрактори, адже вартість техніки залежить не лише від потужності, а й від додаткових елементів її комплектації. Мінітрактори зазвичай оснащують зручним кріслом, дзеркалами заднього виду, потужним освітленням, навісними ящиками для інструментів тощо, тоді як мототрактор являє собою удосконалену модель мотоблока.

Якими перевагами володіє мінітрактор над мототрактором?

Мінітрактор відноситься до важчого класу техніки завдяки рівню своєї потужності, багатоциліндровому двигуну та наявності шліцьового валу відбору потужності. Ці особливості конструкції дозволяють використовувати широкий спектр навісного обладнання, що значно збільшує кількість функцій, які може виконувати ця техніка.

В чому полягає наша пропозиція?

Яка техніка стане доповненням вашого арсеналу – вирішувати вам. Наша компанія «Трактор №1» - постачальник якісних та надіних міні- та мототракторів від накращих світових виробників. На сайті онлайн-магазину ви маєте можливість ознайомитись з широким асортиментом техніки від таких брендів, як:

- CHERY-ZOOMLION;

- DONGFENG;

- FOTON-LOVOL;

- JINMA;

- SHIFENG;

- XINGTAI;

- KIOTI;

- BRANSON;

- MITSUBISHI;

- А також БУЛАТ, ХТЗ та низки інших.

Відтепер для того, щоб стати власником нової техніки не потрібно витрачати зайвий час. Оформити замовлення та домовитись про доставку можливо і в режимі онлайн, маючи комп’ютер або смартфон та доступ до мережі Інтернет.

Кожен клієнт «Трактор №1» може також оглянути свою майбутню покупку та купити мінітрактор або мототрактор в одному з наших відділень. Вони знаходяться у таких містах, як:

- Львів;

- Стрий;

- Луцьк;

- Івано-Франківськ;

- Чернівці;

- Мукачево;

- Та Кропивницький.

Сподіваємось на плідну співпрацю та на те, що придбана у нас техніка слугуватиме вам довго та з користю!