Підготовка трактора до весни

22 лют. 2018 12:55:46
Підготовка трактора до весни

З довгоочікуваним весняним потеплінням наступає і пора насиченої сільськогосподарської роботи. Для того, щоб вона була продуктивною та принесла задовільні результати необхідно відповідним чином підготувати і грунт, і техніку.

З чого почати?

Першим кроком на шляху до відкриття весняного сезону роботи являється проведення повного технічного огляду трактора. Після детальної діагностики можна буде дізнатись про будь-які неполадки або поломки, що могли були прихованими від очей механіка раніше. Це обов’язково необхідно робити для того, щоб імовірність несправності під час виконання роботи була мінімальною. Таким чином ви потурбуєтесь про продуктивність своєї діяльності та власну безпеку.

Під час огляду варто також:

- Здійснити заміну мастила;

- Виміряти рівень охолоджувальної та гальмівної рідин;

- Здійснити перевірку ступеня натягнення ременів.

Готуючи техніку до весняних робіт необхідно приділяти увагу навіть найменшим дрібницям. Очищення всіх фільтрів та ємностей від бруду та води, заповнення баків робочою рідиною – це те, що також слід врахувати і виконати.

 

На що треба звернути окрему увагу?

Після запуску трактора необхідно прослідкувати за його роботою. У разі вигорання масла, падіння тиску в системі змащення огляньте систему двигуна. Ці «симптоми» можуть вказувати на її несправність.

Зверніть увагу і на колір вихлопних газів. Чорний колір свідчить про те, що паливо згорає не у повній мірі, а білий – про те, що в двигуні наявна охолоджуюча рідина. Необхідно з особливою уважністю та відповідальністю ставитись до проведення технічної діагностики мінітрактора та проводити її виключно перед початком весняних робіт. Давати добро на використання техніки можна лише після візуального огляду та проведення низки тестових запусків.

Навесні трактори використовуються не лише для підкормки озимих зернових культур, вивезення добрив на поля та власне посівної діяльності. Вони стають у нагоді й при комунальних роботах, і для виконання різноманітних завдань на територіях приватних господарств.

Що ми можемо вам запропонувати?

Компанія «Трактор №1» - це один з найбільш надійних постачальників мінітехніки в Україні. Своїм клієнтам ми пропонуємо продукцію від відомих корейських, японських, китайських та вітчизняних виробників. На нашому сайті ви можете можливість оглянути та купити мінітрактори від таких брендів, як:

- Mitsubishi;

- Kioti;

- Branson;

- Chery Zoomlion;

- Dongfeng;

- Xingtai;

- Foton Lovol;

- Bulat;

- Shifeng;

- ХТЗ та ін.

А щасливих власників мінітехніки ми завжди готові забезпечити кваліфікованою консультацією та сервісною підтримкою. Кожен охочий отримати відповідь на питання, пов’язані з експлуатацією трактора та особливостями його роботи може звернутись у представництва нашої компанії в Чернівцях, Стрию, Львові, Мукачево, Луцьку, Івано-Франківську та Кропивницькому.