Підготовка мінітрактора до зимового періоду

19 лист. 2018 18:59:25
Підготовка мінітрактора до зимового періоду

Мінітрактор – це техніка, яка може стати у нагоді у будь-яку пору року. Порівняно з іншими сезонами, взимку вона використовується набагато рідше. Правильний догляд та своєчасна підготовка техніки до нових умов роботи допомагає підтримувати стан машини й подовжує термін її експлуатації. Тож якщо ви хочете, щоб мінітрактор ефективно працював після зими, слід потурбуватись про нього з осені.

Що необхідно зробити?

Мінітрактори взимку можуть не використовувати взагалі або використовувати рідко. В обох випадках техніка потребує належного догляду. Якщо у зимовий період мінітрактори експлуатують нечасто, перше, що треба зробити, - замінити мастило. Варто пам’ятати, що перед виконанням цього трактор потрібно прогріти впродовж кількох хвилин. Використання мінітехніки в умовах дуже низьких температур потребує від її власника проведення більш ретельних регулярних техоглядів. Також після роботи зливати відстій з усіх баків.

Якщо ж трактор планують відправити на «зимівлю», то варто завчасно потурбуватись про місце його розташування. Ним може бути і відкрита територія за умови того, що техніка накриється тентом. Та в такому випадку слід остерігатись сильних перепадів температури, оскільки це може згубно вплинути на експлуатацію машини в майбутньому. Тому найкращий варіант – поставити трактор в гараж. Перед цим рекомендується здійснити його ретельний техогляд й виправити всі неполадки, зняти склоочищувачі, послабити привідні ремені, обробити шини спеціальним захисним розчином.

В чому полягає наша пропозиція?

В онлайн-магазині компанії «Трактор №1» кожен охочий може не лише ознайомитись з великим асортиментом продукції від відомих японських, корейських, китайських та українських виробників, а й купити мінітрактори за доступними цінами.

Впродовж багатьох років ми співпрацюємо з такими торговими марками, як:

-          Chery-Zoomlion;

-          Dongfeng;

-          Foton-Lovol;

-          Jinma;

-          Shifeng;

-          Xingtai;

-          Branson;

-          Kioti;

-          Mitsubishi;

-          Булат;

-          ХТЗ та ін.

Ми співпрацюємо з нашими клієнтами і після здійснення ними покупки у нашому магазині. Компанія «Трактор №1» готова запропонувати швидке та якісне сервісне обслуговування. А якщо у вас виникне потреба у додатковій інформації чи пораді – гарячі лінії завжди відкриті для вас. Поспілкуватись з консультантами нашого магазину можна за номерами, вказаними на сайті, чи написавши на електронну пошту.