Переваги використання мінітехніки в домашньому господарстві

20 лип. 2018 12:00:04
Переваги використання мінітехніки в домашньому господарстві

Догляд за садом, присадибною ділянкою чи дачею потребує значних зусиль. Для отримання задовільного результату господарям доводиться здійснювати багато видів роботи: копати, підгортати, прибирати бур`ян чи опале листя тощо. Полегшити виконання цих завдань допоможе мінітехніка. На сьогоднішній день існує багато моделей корейських, китайських, японських та вітчизняних мінітракторів, які ідеально підходять для ефективної роботи на невеликих за площею територіях.

Види мінітехніки

Загалом цей тип аграрної та сільськогосподарської техніки класифікують на:

-          Мотоблоки;

-          Райдери;

-          Та мінітрактори.

Кожен з них призначений для окремого виду роботи й, відповідно, володіє своїми перевагами.

Мотоблок – це техніка невисокої потужності, яка може стати вдалим вибором для обробки ділянок площею до 1 га.

Райдер – помічник у догляді за садом та присадибною ділянкою. З його допомогою набагато простішим стане стрижка газонів, а також прибирання снігу взимку чи опалого листя восени.

Мінітрактор – найбільш універсальний варіант з вказаних типів техніки. Його потужність дозволяє здійснювати продуктивну роботу на ділянках землі від 6 до 10 га. На відміну від райдерів та мотоблоків, мінітрактор доступно оснащати навісним або причіпним обладнанням, що значно розширює спектр можливих для виконання функцій цієї техніки.  

Основні переваги мінітракторів

Мінітрактори здобули велику популярність серед українських аграріїв недарма. До основних переваг цієї техніки зараховують такі характеристики, як:

-          Висока продуктивність;

-          Легкість експлуатації;

-          Низький рівень використання палива;

-          Можливість установки різного навісного та причіпного обладнання;

-          Велике різноманіття продукції.

Сфери застосування мінітракторів

Однією з причин вибору саме мінітрактора являється те, що цю техніку можна використовувати для роботи у різних сферах. Перш за все, вона є незамінним помічником у сільському господарстві, зокрема при обробці грунту, зборі врожаю, транспортуванні, заготівлі зерна чи дров та багатьох інших справах. Не менше користі від мінітракторів і в комунальному господарстві. Прибирання та обробка територій, поливання та миття доріг, фарбування, стрижка газонів – з усіма цими і великою кількістю інших завдань мінітрактор зможе впоратись з легкістю.

До того ж, цю техніку часто застосовують і для виконання дорого-будівельних робіт: риття траншей, розмітки доріг, екскаваторних й транспортувальних завдань тощо.

Наша пропозиція

Компанія «Трактор №1» - передовий постачальник мінітехніки в Україні. Ми співпрацюємо з авторитетними та перевіреними виробниками, у списку яких:

-          KIOTI;

-          DW;

-          CHERY;

-          DONGFENG;

-          FOTON-LOVOL;

-          MITSUBISHI;

-          БУЛАТ та низка інших.

З наявними у продажі товарами ви можете ознайомитись в онлайн-каталозі на нашому сайті або у одному з представництв «Трактор №1» у Львові, Стрию, Луцьку, Івано-Франківську, Мукачеві, Чернівцях чи Кропивницькому. Ми готові запропонувати кожному нашому клієнту не лише великий асортимент якісної продукції, а й інформаційну підтримку, доставку придбаної у нас продукції та сервісне обслуговування за потреби. Більше про нашу пропозицію можна дізнатись за номерами гарячої лінії, вказаними на сайті.

Ми цілковито впевнені, що про рішення купити мінітрактори у нас вам не доведеться пошкодувати ні на мить. Тож сподіваємось на плідну співпрацю з вами!