Особливості вибору обприскувачів для мінітракторів

31 трав. 2018 01:27:24
Особливості вибору обприскувачів для мінітракторів

Наявність шкідників та збитків, які вони своєю діяльністю приносять рослинам, спонукало аграріїв до пошуків ефективних методів для боротьби з ними. Гарним помічником для сільськогосподарських спеціалістів являється обприскувачі. Вони прості в експлуатації, а також дуже ефективні. Перевагою є також і те, що цей тип навісного обладнання представлений у різних моделях, тому підібрати обприскувач для свого мінітрактора без проблем зможе кожен охочий господар.

Види обприскувачів

Загалом обприскувачі поділяють на три види:

-          Самохідні;

-          Навісні;

-          Та причіпні.

Останні два варіанти користуються більшою популярністю та є більш доступними, оскільки вони можуть використовуватись лише будучи прикріпленими до трактора. В такому вигляді це обладнання дозволяє ефективно та рівномірно обробляти земельну ділянку.

Причіпні та навісні обприскувачі є не лише простими в експлуатації, а й дуже економічними, оскільки при роботі вони затрачають менше енергії завдяки простому принципу своєї роботи.

Важливим критерієм вибору обприскувача для мінітрактора є наявність на цьому обладнанні спеціального баку для рідини. При використанні обприскувача на малих за площею земельних ділянках у більшості випадків цей бак є зайвим, оскільки він створює додаткове навантаження на трактор. Якщо ж мінітрактор з обприскувачем слугує для обробки великих площ, то бак для рідини є просто необхідним. До того ж, чим більший він буде за об’ємом, тим більше часу зможе зекономити господар, не витрачаючи його на дозаправки для продовження роботи над обприскуванням врожаю.

Що може вплинути на обробку земель?

Досвідчені аграрії знають, що прагнучи отримати гарний результат своєї роботи над обприскуванням, слід обов’язково зважати на погодні умови. Обробляти земельну ділянку не слід при сильному вітрі, оскільки в такій ситуації високим є імовірність того, що хімікати потраплять на працівників та стануть причиною їхнього отруєння.

Варто уникнути обприскувальної діяльності і у жарку погоду, коли температура сягає показника понад 25 градусів. За таких умов хімікати можуть втратити свої властивості і, відповідно, обробка не зможе принести бажаного результату.

Від вологи повітря також залежить немало, адже цей критерій значною мірою впливає на те, наскільки ефективною буде дія хімікатів. Велика вологість може знизити концентрацію обприскувальної речовини, через що вона не матиме очікуваного впливу на шкідників.

В чому полягає наша пропозиція?

Зважаючи на все зазначене нами вище, при виборі навісного обладнання для обприскування свого поля, обов’язково слід зважати не лише на особливості та надійність конструкції, а в майбутньому й на умови, у яких воно буде використовуватись. Лише в такому випадку ваша робота принесе очікуваний результат. А для того, щоб сільськогосподарська діяльність була максимально ефективною, варто обзавестись гарним помічником у будь-якій роботі – мінітрактором від японських, корейських або китайських компаній.

Компанія «Трактор №1» пропонує своїм клієнтам не лише купити мінітрактор від перевірених торгових марок, а й інформаційну підтримку з будь-яких питань, пов’язаних з оформленням замовлень, експлуатацією тракторів, їхнім сервісним обслуговуванням тощо. На нашому сайті представлений також широкий асортимент навісного обладнання.

Тож не вагайтесь та поповніть свій сільськогосподарський асортимент прямо зараз! А ми, у свою чергу, постараємось зробити так, аби ви ні на мить не пошкодували про покупку в нашому магазині.