Обладнання для догляду за штучним покриттям

2 серп. 2018 11:30:15
Обладнання для догляду за штучним покриттям

Завдяки опції використовувати різноманітне навісне обладнання, мінітрактори здатні допомагати при виконанні не лише сільськогосподарських чи будівельних робіт, а й комунальних, зокрема, під час догляду за штучним покриттям. Ця опція дозволяє без труднощів турбуватись про штучний газон як в межах прибудинкової території чи дачі, так і спортивних ділянок, футбольного поля тощо.

Причини регулярного догляду за штучним покриттям

Наявність газону синтетичного типу й підтримка його в гарному стані передбачає від свого власника значних часових та фізичних витрат. Для збереження високих характеристик штучного покриття підмітання віником чи очищення його власноруч буде недостатньо. Найбільше проблем створює пил та бруд, що осідає на поверхні газону впродовж короткого часу, потрапляє всередину покриття й робить його жорстким та непридатним для використання.

Для того, щоб синтетична поверхня не втрачала привабливості свого зовнішнього вигляду, зберігала свої характеристики й використовувалась впродовж максимально довгого періоду, слід здійснювати ретельний догляд з використанням навісного обладнання для мінітрактора.

Необхідні прилади для догляду за штучним покриттям

Для цього виду діяльності найчастіше мінітрактор оснащують спеціальною щіткою. З її допомогою швидше та ефективніше буде виконання таких завдань, як регулярний догляд за штучним газоном, очищення його від снігу та листя, видалення сміття, а також підсипку та підняття волокон синтетичної трави.

Щітка для догляду за штучним покриттям користується популярністю й часто використовується завдяки таким своїм перевагам, як:

-          Простий спосіб установки;

-          Здатність рівномірного розподілу волокон штучного покриття;

-          Наявність плаваючого кронштейну;

-          Здатність рухатись по прямій та діагоналі.

Попри всі свої плюси, вона не призначена для здійснення глибокого очищення штучних газонів, проте для регулярного догляду та виконання найнеобхідніших завдань кращого пристрою для мінітрактора не знайти.

Сучасний ринок спеціалізованого обладнання може запропонувати безліч різних щіток для чистки, проте класичний варіант – це щітка вагою близько 135 кг, шириною 3 м й довжиною 1,3 м.

Крім щітки для чистки, використовують також таке обладнання:

-          Причіпний килимок для вирівнювання;

-          Граблі для розщільнення газону;

-          Насадки для догляду за штучним покриттям різних розмірів;

-          Пісковачі та ін.

Наша пропозиція

«Трактор №1» - це компанія, яка впродовж багатьох років роботи на ринку навчилась визначатись в тому, якими характеристиками повинні володіти дійсно варті уваги товари. Саме тому в каталозі нашого магазину представлено лише високоякісні та надійні мінітрактори й необхідне для них навісне та причіпне обладнання.

В нашому онлайн-каталозі представлено техніку від провідних японських, корейських, китайських та вітчизняних брендів. Відтепер кожен охочий житель України може купити мінітрактори від Mitsubishi, Kioti, Chery, Dongfeng, Foton-Lovol, Dzima, Mahindra, DW, ХТЗ та інших відомих виробників за доступними цінами.

Окрім вигідних цінових пропозицій та комфортних умов здійснення покупки, своїм покупцям ми пропонуємо також безкоштовну доставку у будь-який куточок нашої держави, гарантійне та післягарантійне обслуговування та консультації від наших техспеціалістів.

Ми впевнені, що співпраця з нами подарує вам приємні враження, а придбаний в нашому магазині мінітрактор стане гарним помічником й ефективно працюватиме впродовж тривалого часу.