Навісні системи тракторів і мінітракторів

7 лист. 2017 12:32:23
Навісні системи тракторів і мінітракторів

Оскільки тракторна техніка користується великою популярністю та використовується не лише у аграрній, а й у комунальній сферах, багато зусиль спрямовується на виготовлення навісного обладнання.

Що таке навісна техніка та в чому полягає її основна функція

Навісна система являє собою пристрій, що слугує для приєднання машини до трактора та управління нею. Практично всі трактори сучасного зразка оснащені навісним обладнанням.

Особливості навісної техніки

Залежно від виду виконуваної роботи, особливостей конструкції машини, умов експлуатації та технічних характеристик трактора навісне обладнання може розміщуватись:

• Позаду ведучих коліс;

• Між осями направляючих і ведучих коліс;

• Перед направляючими колесами;

• Збоку;

• Або одночасно у кількох місцях.

Конструкція всіх навісних систем є однаковою, вона складається з двох основних частин – гідросистеми та підйомно-навісного механізму.

 

Різновиди навісних систем

Функціональність мінітрактора залежить особливостей його комплектації. Існує близько сотні варіантів навісного обладнання, які поділяються залежно від сфери свого застосування на такі види:

1. Для прибирання в зимову пору року (снігоприбиральними, дорожні щітки, розкидачі реагентів, фронтальні навантажувачі, прямі та регульовані відвали, сколювачі льоду тощо).

2. Для прибирання влітку (комунальні пилососи, щітки з миючим пристроєм, випалювачі бур’яну та ін.).

3. Для обробки грунту (фрези, борони, двох-, трьох- та чотирьохкорпусні плуги, культиватори).

4. Для вирощування сільськогосподарських культур (різноманітні сіялки, підгортальники, картоплекопачі, картоплесаджалки).

5. Для заготовки сіна (сінокосарки, граблі).

6. Для будівельних робіт (бетономішалки, екскаватори, бури, грейдерні ножі тощо).

7. Для догляду за газонами та зеленими насадженнями (газонокосарки, аератори, ножиці – кущорізи).

8. Універсальна техніка (причепи та напівпричепи, барові машини, дровоколи, подрібнювачі гілок).

Переваги навісної системи

Спектр виконуваних функцій оснащеного навісним механізмом трактора або мінітрактора значно збільшується, оскільки техніку можна буде застосовувати відразу у кількох сферах діяльності.

 

Компанія «Трактор №1» - передовий постачальник мінітехніки. У каталозі нашого інтернет-магазину є можливість ознайомитись з тракторами від таких брендів як Міцубісі, Кіоті, Бренсон, Чері, Донгфенг, Фотон, Булат, Джинма, Зубр, Махіндра, Сінтай та інших авторитетних виробників. Крім пропозиції купити мінітрактор ми пропонуємо також широкий асортимент навісного обладнання.

Вибір техніки та комплектуючих частин повинен ґрунтуватись на детальному вивченні особливостей запропонованих товарів та знанні їхніх переваг і недоліків. Кожен наш клієнт може отримати професійну консультацію від висококваліфікованих та щиро відданих своїй справі менеджерів компанії «Трактор №1». Тож з нашою допомогою вам неодмінно вдасться стати власником якісної техніки та вдало підібраного до неї навісної системи.