Навісне обладнання до мінітракторів

24 квіт. 2019 23:31:59
Навісне обладнання до мінітракторів

Мінітрактори – це гарні помічники у виконанні різних типів робіт: комунальних, сільськогосподарських, в межах домашнього господарства. Покращити роботу цієї техніки й розширити обсяг їхніх функцій може використання навісного обладнання На сьогоднішній день він представлений у великому асортименті, тож без проблем можна підібрати варіант, який відповідав би вашій діяльності.

Які переваги навісного обладнання?

Завдяки цьому додатковому спорядженню:

1. Використання мінітехніки буде більш функціональним. Залежно від обраного вами обладнання, мінітрактор можна буде використовувати у різних сферах.

2. Робота буде виконуватись в рази швидше. Навісне обладнання дозволить швидше впоратись з запланованим обсягом роботи.

3. Вдасться зекономити. Якщо навісне обладнання було підібрано відповідно до характеристик мінітрактора, то вдасться зменшити кількість використовуваного палива й забезпечити довговічність роботи свого «помічника».

Яке навісне обладнання користується популярністю?

З-поміж великого різноманіття навісного обладнання, власники мінітракторів найчастіше обирають такі варіанти:

-          коси й косилки, граблі й інше обладнання для заготівлі сіна;

-          картоплесаджалки та картоплекопалки;

-          сіялки для посіву різних зернових;

-          копалки для збору урожаю;

-          щітки для прибирання.

На думку спеціалістів та досвідчених трактористів, в арсеналі кожного господаря повинен бути навісний плуг, дискова борона, грунторіз, сінокосилка та причіп.

Наша пропозиція

В магазині компанії «Трактор №1» у вас є відмінна можливість не тільки купити мінітрактори за доступними цінами, а й підібрати до нього якісне навісне обладнання. Ми готові запропонувати вам широкий асортимент товарів від найкращих українських, японських, корейських та китайських виробників, сервісне обслуговування, доставку по всій території України. За детальною інформацією звертайтесь за телефонами гарячої лінії нашого онлайн-магазину. Консультанти «Трактор №1» радо нададуть вам вичерпну інформацію з приводу товарів та виробників й допоможуть порадою.