Навісне обладнання для мінітрактора

31 жовт. 2020 02:53:18
Навісне обладнання для мінітрактора

Основна функція навісного обладнання для мінітракторів – зробити процес експлуатації техніки більш ефективним, швидким та механізованим. З його допомогою мінітрактори можуть використовуватись не лише в межах сільського господарства, а й на будівництві, для виконання комунальних робіт тощо. В цій статті ми розповімо більше про те, яким буває навісне обладнання й як правильно підібрати пристрій відповідно до особливостей техніки та поставлених задач.

Найчастіше українські господарі використовують навісне обладнання для:

-          обробки грунту;

-          посадки різних культур;

-          внесення добрив;

-          поливу урожаю;

-          збору плодів;

-          заготовки корму;

-          прибирання території;

-          та транспортування вантажів.

Для кожної з цих категорій передбачається відповідний агрегат. Обирається він в залежності від типу грунту, призначеного для виконання робіт, а також типу та потужності самої техніки.

Яким буває навісне обладнання для мінітракторів

1. Борони та плуги.

Ці механізми використовуються чи не у кожному господарстві. Вони бувають різних форм, конструкцій та рівнів складності. Борона або плуг може складатись з одного суцільного чи кількох окремих робочих елементів.

2. Картоплесаджалки.

Без них посадка урожаю займала б в рази більше часу та зусиль. Мінітрактори з можливістю використання навісного обладнання такого типу роблять цей процес механізованим – зручним та швидким. Більшість моделей картоплесаджалок мають функцію регулювання, що дозволяє налаштувати механізм відповідно до технології висадки та специфіки посадки самої культури.

3. Сіялки.

Це навісне обладнання – незамінний елемент будь-якого сільськогосподарського арсеналу. Сіялки бувають зернові, овочеві, сіялки точного висіву, а також сіялки з додатковими бункерами для внесення необхідної кількості добрива. Особливість такого навісного обладнання у можливості регулювання конструкції відповідно до типу культури та грунту.

4. Культиватори й обприскувачі.

Застосування цього спорядження дозволить підвищити урожайність, ретельно й регулярно доглядати за угіддям. Завдяки спеціальному механізму господар зможе проводити плановий полив урожаю та оберігати насадження від шкідників шляхом обприскування грунту та листків спеціальними препаратами.

Наша пропозиція

Якщо ви маєте на меті не лише купити мінітрактори в Україні за доступною ціною, а й придбати необхідне для свого господарства навісне обладнання – ласкаво просимо до каталогів нашого онлайн-магазину «Трактор №1». Тут ви зможете ознайомитись з асортиментом товарів від найкращих вітчизняних та закордонних виробників, оформити покупку бажаного товару, а за потреби – отримати кваліфіковану консультацію в онлайн-режимі.