Мінітрактори Xingtai

31 бер. 2021 01:13:49
Мінітрактори Xingtai

Трактори компанії Xingtai почали використовуватись з 80-х років минулого століття. Вони створювались спеціально для роботи на невеликих ділянках з потужністю, що дозволяла ефективну роботу в комунальній, будівельній та сільськогосподарській сферах. Нерідко такі мінітрактори використовувались й як доповнення до більш габаритної техніки для того, щоб зробити робочий процес ефективнішим та швидшим.

Загальна характеристика

Мінітрактори виробництва Xingtai отримали сертифікацію міжнародних стандартів якості ISO 9001/2000, що свідчить про високу якість продукції. Техніка Сінтай користується популярністю по всьому світу й завдяки своїм технічним характеристикам та довговічності залишається у топі списку кращих мінітракторів.

Мінітрактори від бренду Сінтай – це багатофункціональні агрегати колісного типу, що здатні виконувати завдання різного плану у межах не лише домашнього, а й комунального господарства та на будівництві. Більш функціональною цю техніку робить можливість використання навісного обладнання, підібрати яке доступно в залежності від поставлених цілей.

Для техніки Xingtai характерними є наступні конструктивні особливості:

-          одно-, дво- або трициліндровий вертикальний дизельний двигун потужністю 11 – 30 к.с.;

-          наявність гідроциліндра однонаправленої дії, що працює тільки на підйом, швидкість якого регулюється спеціальним клапаном;

-          широка система агрегатування, завдяки якій доступно використовувати навісне та підвісне обладнання.

Переваги та недоліки  

Техніка Сінтай отримує позитивні відгуки від переважної більшості користувачів. Особливо позитивно аграрії відзначають універсальність мінітракторів, високий рівень маневрування, легкість експлуатування, а також економічність та привабливий зовнішній вигляд. Існують й недоліки, а саме обмежений простір в кабіні оператора, що може викликати дискомфорт при управлінні агрегатом, а також робота електронних датчиків, що потребують удосконалення, оскільки часто можуть показувати некоректні дані чи взагалі вимикатись при сильному та тривалому навантаженні.

Де купити мінітрактори в Україні краще всього?

Магазин мінітехніки «Трактор №1» - це одне з кращих місць для покупки надійних сільськогосподарських чи комунальних машин. Вашій увазі ми пропонуємо товари тільки від перевірених брендів, тож їхня якість та надійність точно не викликатиме сумнівів. Консультанти компанії «Трактор №1» завжди на зв`язку, готові надати вичерпну інформацію про товари, розповісти детальніше про процес оформлення замовлення або просто допомогти порадою. Якщо ж онлайн-шопінг – це не для вас, тоді ласкаво просимо до наших представництв! Відвідавши магазин «Трактор №1» в одному з міст України ви зможете самостійно оглянути бажаний мінітрактор та дізнатись більше про умови сервісного обслуговування, яке ми готові забезпечити після покупки.