Мінітрактори від кращих корейських виробників

15 вер. 2018 16:42:57
Мінітрактори від кращих корейських виробників

Як на світовому, так і на українському ринку почесне місце серед виробників мінітракторів та навісного обладнання посідають корейські бренди. Такі торгові марки, як Kioti та Branson впродовж тривалого часу виправдовують очікування своїх покупців й дивують їх тракторами, які поєднують у собі високі технічні характеристики та привабливий зовнішній вигляд.

Переваги корейських мінітракторів

Основні та важливі практично для кожного майбутнього власника критерії нової мінітехніки – це якість продукт та його доступна ціна. Ці вимоги поєднує у собі корейська продукція. Трактори, виготовлені переважно у Південній Кореї, являють собою результат роботи, в основі якої – нові тренди індустрії тракторобудування, власний досвід роботи на український ринок та відповідність обов’язковим ліцензійним вимогам. Завдяки цьому техніка корейських брендів ефективно використовується на території нашої держави й не втрачає своєї популярності серед аграріїв з різних регіонів.

Корейські мінітрактори унікальні також і своїм зовнішнім виглядом. Привабливі форми у поєднанні зі збалансованими розмірами, плавні лінії, гармонійна палітра колірного оформлення, а також панорамне засклення кабіни – лише декілька нюансів зі списку бажаних покупцями та реалізованих корейськими виробниками.   

В чому полягає наша пропозиція

Компанія «Трактор №1» являється одним з найкращих постачальників мінітехніки в Україні. Ми готові надати нашим клієнтам широкий вибір не лише корейської, а й китайської, японської та вітчизняної продукції високої якості. Детально ознайомитись з кожною з наявних у продажі моделей доступно і в режимі онлайн на нашому сайті, і особисто в представництвах компанії в Львові, Стрию, Луцьку, Мукачево, Івано-Франківську, Чернівцях та Кропивницькому.

Якщо перш, ніж купити мінітрактори, вам потрібно дізнатись більше про виробника, способи оплати чи доставки своєї покупки – гарячі лінії «Трактор №1» завжди відкриті для вас. Зателефонувавши за номерами, вказаними на нашому сайті, ви зможете отримати кваліфіковану консультацію від наших менеджерів.