МІНІТРАКТОР СИНТАЙ ХТ-454 – СТВОРЕНИЙ ЕФЕКТИВНО ПРАЦЮВАТИ!

23 бер. 2018 13:21:00
МІНІТРАКТОР СИНТАЙ ХТ-454 – СТВОРЕНИЙ ЕФЕКТИВНО ПРАЦЮВАТИ!

Компанія «Трактор №1», офіційний імпортер мінітракторної техніки виробництва Китаю та Південної Кореї в Україні, представляє Вашій увазі нову модель в лінійці універсальних повнопривідних тракторів потужністю 45 к. с. – мінітрактор Синтай ХТ-454 2018 модельного року від відомого в Україні китайського виробника «Перший СинтаЇвський Завод», який вирізняється оптимальним співвідношенням ціни, комплектації та технічних характеристик.

Мінітрактор Синтай (Xingtai) ХТ-454 вражає вже з першого погляду своїм вдалим поєднанням дизайну, конструкторських рішень та технічних характеристик, в ньому відчувається надійність та потужність техніки, створеної для роботи на значних площах землі, різних рельєфах місцевості.

Широкі підніжки з обох сторін мінітрактора забезпечують безперешкодний доступ до просторого робочого місця водія-оператора, зручне крісло та інформативна панель приладів забезпечують комфортні умови праці.

Потужний та економний 4-х циліндровий дизельний двигун з примусовим рідинним охолодженням та системою «холодного пуску» (розміщення свічок розжарення безпосередньо на кожному циліндрі) гарантує легкий та безпечний пуск двигуна при низьких температурах, створює стабільний крутний момент для впевненого виконання будь яких сільськогосподарських, транспортувальних чи комунальних робіт. Надійна механічна коробка перемикання передач класичного типу – чотири передачі вперед та одна передача назад з пониженим та підвищеним режимами руху, блокування диференціалу заднього моста, роздільні гальма забезпечують оптимальні характеристики при роботі, а наявність такої опції як дводискове зчеплення суттєво знижує навантаження на двигун при роботі з валом відбору потужності та покращує тягові показники мінітрактора.

Впевнену роботу при русі чи маневруванні забезпечує ефективний двосторонній гідропідсилювач керма з окремим насосом НШ, бачком для мастила та власним гідроконтуром. Високий кліренс, повний привід, що механічно підключається, великі та широкі колеса дозволяють використовувати Синтай (Xingtai) ХТ-454 в умовах складного рельєфу місцевості, працювати однаково ефективно як на рівнинах, так і на горбистій чи навіть гірській місцевості. Міцна задня трьох точкова гідравлічна навіска з «плаваючим» положенням, вал відбору потужності з швидкістю обертання 540 чи 1000 об/хв, передні противаги та задні вантажі забезпечують якісне виконання робіт з всіма типами навісного обладнання, а задня швидко роз`ємна гідророзетка дозволяє використовувати для транспортних операцій причепи-самоскиди.

Відмінні технічні характеристики доповнює сучасний дизайн, якісне фарбове покриття кузовних деталей, красива та потужна передня оптика, об`ємні задні ліхтарі.

Для детального ознайомлення з дизайном, комплектацією та технічними характеристиками запрошуємо переглянути відеоогляд на нашому YouTube каналі youtu.be/4t_lgBwgQlo.

Запрошуємо Вас, шановні друзі, відвідати наші представництва у Львові, Стрию, Луцьку, Мукачеві, Івано-Франківську, Чернівцях, Тернополі, Кропивницькому, особисто переконатись у всіх перевагах та купити новий мінітрактор Синтай (Xingtai) ХТ-454 за найкращою ціною. Ми гарантуємо проведення якісної передпродажної підготовки, високий рівень гарантійного та сервісного обслуговування, безкоштовну доставку в будь-яку точку України. Для наших покупців діє система знижок на широкий асортимент українського, китайського чи польського навісного обладнання.