Критерії вибору нового мінітрактора

28 лют. 2021 01:26:01
Критерії вибору нового мінітрактора

Мінітехніка – це корисний помічник як у межах комунального, так і власного господарств. Для неї знайдеться робота у будь-яку пору року. За допомогою мінітрактора можна буде набагато швидше й простіше прибрати територію від сміття, снігу, опалого листя тощо. В нагоді він стане й при будівництві: транспортування будматеріалів, виконування та закопування ям – виконання всіх цих справ полегшить компактний чотирьохколісний друг. В цій статті розглянемо детальніше, як правильно обирати техніку й на що особливо слід звертати увагу перед покупкою.

Розмір техніки

Цей критерій залежить від напрямку та обсягів майбутньої роботи, а також особливостей території, на якій техніка буде використовуватись. Якщо ви плануєте придбати мінітрактор й використовувати його виключно для догляду за прибудинковою зоною, то буде цілком достатньо моделі потужністю до 16 к.с.. Якщо ж техніка буде використовуватись для більш складних робіт, варто надавати перевагу мінітракторам з двигуном не менше 20 к.с..

Вага техніки

Цей фактор теж слід розглядати як важливий критерій вибору. Найбільш оптимальним вважається варіант мінітрактора вагою 1-2 тонни. Техніка такого типу підходить для робіт як в межах сільського господарства, так і для робіт у саду й на газоні зокрема. Більшість сучасних мінітракторів виготовляються з урахуванням співвідношення їхньої ваги та потужності, а саме: 40-50 кг на 1 к.с..

Ширина та радіус розвороту

Цей нюанс відіграватиме значну роль при роботі на невеликих ділянках. Обирати мінітрактор слід з урахуванням особливостей ділянки, на якій він буде експлуатуватись у майбутньому.  Новітні моделі мінітракторів вирізняються високим рівнем маневреності й руйнують стереотип про те, що всі сільськогосподарські машини – це обов`язково громіздкий та повільний транспорт.

Купити мінітрактор в Україні

Важливим також є те, де саме ви плануєте здійснити покупку нового агрегату. Довіряти варто лише перевіреним виробникам та магазинам з позитивними відгуками від клієнтів.
Без зайвої скромності хочемо сказати, що наш онлайн-магазин «Трактор №1» - це одне з найкращих місць для придбання сільськогосподарської техніки. Ми готові запропонувати широкий асортимент товарів від авторитетних китайських, корейських, японських та українських торгових марок.
Окрім цього, наша пропозиція включає у себе:

-          асортимент навісного та причіпного обладнання до мінітрактора;

-          доступні ціни на продукцію перевіреної якості;

-          зручні умови оформлення покупки;

-          кваліфіковану консультацію в режимі онлайн чи по телефону;

-          сервісне обслуговування.

Сподіваємось на плідну співпрацю й бажаємо вдалих покупок в «Трактор №1»!