Додатки та програми для сільського господарства

5 трав. 2017 17:00:02
Додатки та програми для сільського господарства

Було б наївним вважати, що сучасна обробка землі тримається все на тих же китах, що й 50 років тому. На сьогоднішній день потреба фермерів у високих технологіях істотно зросла, і це цілком очевидно, адже попит і конкуренція збільшуються швидкими темпами, й необхідно своєчасно та якісно покращувати власне виробництво. Мобільні додатки - це відмінний спосіб завжди мати під рукою відповіді на питання, а часом і алгоритми дій, для вдосконалення врожаю. Ось 5 програм, які допоможуть вам досягти кращого результату, а все, що для цього необхідно - мати гаджет з операційною системою Android або iOS.

Scoutpro

Це неймовірно корисний ресурс, на якому ви зможете знайти всю необхідну інформацію про новітні методики вирощування та догляду за різними культурами. Більш того, програма надає способи боротьби з шкідниками і запобігання їх появи за допомогою нових технологій. Перелік хвороб рослин і методи їх лікування допоможуть своєчасно вберегти рослини й отримати якісний, здоровий урожай.

Optimizer 2.0.

Хороший урожай це не тільки здатність швидко реагувати на проблеми, але й правильні розрахунки всіх зовнішніх чинників, що впливають на його якість при зборі. Цей додаток - незамінний помічник для будь-якого фермера, адже він допомагає розраховувати всі дії наперед за допомогою щоденних повідомлень. Дана програма працює за принципом комплексного аналізу всіх елементів, на основі яких створюється прогноз. Додаток оцінює все: від метеорологічних вказівок до сорту та якості посівного зерна. Що найприємніше в Optimizer, так це те, що він підходить для кожної платформи.

PrecisionEarth

Що ж стосується аналізу ґрунту, то цьому додатку точно немає рівних. Це чудо мобільних розробок враховує такі фактори, як розмір і розташування поля, детальний склад ґрунту і створює докладний звіт про якість землі. Цей аналізатор землі, який помітно спростить вам процес обробки поля, а також допоможе відстежувати якість насіння.

Farm Manager

Про це додаток можна відразу ж сказати «як ми обходилися без нього раніше?», Це неймовірно місткий органайзер, який може зберігати всю необхідну інформацію. Стан, як сільськогосподарської техніки, так і всього процесу висадки культур можна зберігати в одній програмі, а також вести докладний послідовний звіт про кількість худоби. Продуктивність і склад співробітників персоналу ви можете відстежувати по своїх записах і графіках. Повноцінний журнал процесу роботи і стану всіх ресурсів, який доступний для iOS.

Machinery Guide

Напрямок та алгоритм проходки поля, частота і точність обприскування - все це стане набагато простіше з цим додатком. Воно просто незамінне при відсутності GPS, і візуалізує будь-яку необхідну вам форму руху трактора. Також ви зможете вести детальну звітність завдяки продуманому функціоналу програми. Підходить для Android.

Мобільні технології це не тільки зручно, але й куди більш продуктивно, тому не варто ігнорувати останні досягнення розробників. Тим часом, поки творці додатків продовжують радувати новими ідеями, ми продовжуємо радувати широким асортиментом сільськогосподарської техніки. На нашому сайті ви можете купити мінітрактори за найкращою ціною. Якщо вам потрібна допомога, то пишіть нам, і ми з задоволенням надамо всю необхідну інформацію.