Який мінітрактор обрати: дизельний чи бензиновий?

5 січ. 2020 07:00:40
Який мінітрактор обрати: дизельний чи бензиновий?

Асортимент мінітехніки вражає своїм різноманіттям, він представляє великий вибір товарів на будь-який смак. Попри це, всю представлену на світовому ринку продукцію цього класу умовно класифікують на два типи:

-          бензинові мінітрактори;

-          дизельні мінітрактори.

Кожен з них володіє як своїми перевагами, так і недоліками. В цій статті стисло виокремимо основні характеристики, знання про які в майбутньому зможуть допомогти вам зробити власний вибір.

В чому особливість бензинових мінітракторів?

Одна з основних переваг мінітехніки цього типу – низький рівень шуму роботи двигуна. Технічне обслуговування цієї техніки не вирізняється особливою складністю. Бензинові мінітрактори гарно показують в роботі за будь-яких погодних умов: як у спеку, так і при мінусових температурах. Приємним бонусом являється також і легкий старт – такі мінітрактори швидко заводяться.

Є що зазначити й в колонку недоліків. Зокрема те, що бензинові мінітрактори споживають багато палива, а також те, що більшість моделей не призначені для довгострокової експлуатації й можуть часто потребувати ремонту та заміни деталей.

Як що до дизельних мінітракторів?

Ці варіанти користуються більшою популярністю з кількох причин, серед яких:

-          довговічність;

-          та висока ефективність.

Поряд з вказаними перевагами, варто згадати й про мінуси. Дизельні двигуни працюють шумно й голосно, коштують набагато дорожче порівняно з бензиновими моделями й набагато більше коштів доведеться витратити під час ремонту. Однак, вони використовують в рази менше палива, мають високий показник потужності й здатні забезпечити ефективну й швидку роботу в умовах фермерського, комунального чи приватного господарства.

Як зробити правильний вибір?

Те, якому мінітрактору надати перевагу, залежить від призначення обраної вами техніки, умов, в яких вона буде використовуватись та обсязі й специфіці запланованої роботи. Краще всього порадитись з професіоналом або досвідченим господарем перш, ніж здійснювати покупку.

Радимо вам завітати до представництв нашої компанії «Трактор №1» або звернутись на гарячу лінію. Ми завжди з радістю надамо вам детальну інформацію про мінітрактори, специфіку їхньої роботи, особливості сервісного обслуговування й спробуємо допомогти корисною порадою.

На нашому сайті ви можете ознайомитись з великим асортиментом техніки від брендів з Японії, Китаю, Кореї та України й при бажанні купити мінітрактори всього за декілька хвилин. Бажаємо вдалих покупок та сподіваємось на плідну та довгу співпрацю!