Чому китайська мінітехніка - це гарний вибір

5 лют. 2019 13:36:24
Чому китайська мінітехніка - це гарний вибір

На сьогоднішній день ринок мінітехніки готовий запропонувати всім охочим великий вибір спеціалізованої техніки від різних виробників. Одними з тих мінітракторів, які користуються великою популярністю серед українських комунальників, фермерів та власників сільських господарств є китайські моделі. Причин для цього є декілька.

Переваги мінітракторів китайського виробництва

З-поміж усієї іншої продукції, представленої на сучасному ринку, мінітрактори від китайських торгових марок вигідно вирізняються за такими показниками, як:

-          високі та збалансовані технічні характеристики;

-          невеликий розмір техніки;

-          високий рівень функціональності;

-          універсальність;

-          простота обслуговування та ремонту;

-          і доступна ціна.

Чому китайські мінітрактори сподобаються українським фермерам?

Ця техніка виготовляється з урахуванням основних вимог її майбутніх власників, тому удосконалюється з кожною новою моделлю. Вітчизняні аграрії та господарі неодмінно оцінять відповідність китайських мінітракторів бажаним для себе параметрам.

Ширина передньої та задньої колій легко підлаштовується для посадки картоплі та інших культур. Завдяки компактним розмірам китайські мінітрактори можна використовувати навіть у невеликих за площею господарствах, садках, теплицях тощо. Вони можуть слугувати і для виконання комунальних робіт, у зимову пору їхню ефективну функціональність забезпечує система передпускового обігріву, що полегшує запуск двигуна за умов низької температури. Мінітрактор проїде навіть по болоту! Впоратись з таким грунтом допоможе блокування диференціалу, передбачене у китайських моделях. Розширює спектр можливих для виконання задач великий асортимент навісного та причіпного обладнання.

Що ми можемо запропонувати?

Інтернет-магазин компанії «Трактор №1» - одне з найкращих місць для того, щоб купити мінітрактори від авторитетних виробників з Китаю за доступними цінами. Крім останніх новинок й удосконалених моделей в нашому каталозі представлено широкий асортимент плугів, картоплекопалок, культиваторів та іншого навісного обладнання.

Своїм клієнтам ми готові запропонувати кваліфіковану консультацію, грунтовний інструктаж, необхідну документацію й високоякісне сервісне обслуговування, якщо у цьому виникне потреба.

Компанія «Трактор №1» впродовж багатьох років являється надійним постачальником мінітехніки не лише від китайських, а й японських, корейських та вітчизняних торгових марок, зокрема таких, як:

-          Chery-Zoomlion;

-          Dongfeng;

-          Foton-Lovol;

-          Jinma;

-          Shifeng;

-          Xingtai;

-          Branson;

-          Kioti;

-          Mitsubishi;

-          Булат;

-          ХТЗ та ін.

Тож якщо ви прагнете придбати надійний мінітрактор – ласкаво просимо до нашого магазину!