FOTON – LOVOL 454 з кабіною – Ласкаво просимо до ПРЕМІУМ-КЛАСУ

19 квіт. 2017 11:48:59
FOTON – LOVOL 454 з кабіною – Ласкаво просимо до ПРЕМІУМ-КЛАСУ

Компанія «Трактор №1» з радістю інформує Вас, шановні друзі, що у продаж надійшли сучасні трактори для професійного використання відомого заводу-виробника FOTON – LOVOL Heavy Industry CO. LTD, а саме модель FOTON-LOVOL 454 з кабіною в максимальній комплектації.
Повнопривідний трактор потужністю 45к.с. FOTON-LOVOL 454 з кабіною, завдяки заводській стаціонарній герметичній кабіні з опаленням та високим степенем скління та освітлення, призначений для експлуатації в любу пору року та доби, професійного використання у будь-якій сфері діяльності (сільське господарство, садівництво, комунальна та будівельна сфери).
Трактор виконано в класичному дизайні компанії FOTON-LOVOL, обладнано модернізованим атмосферним дизельним 4-циліндровим двигуном, надійною багатоступеневою коробкою перемикання швидкостей з реверсом (8 вперед + 8 назад), дводисковим зчепленням.
Також для усіх бажаючих використовувати разом з трактором причіп з пневматичною системою гальм повідомляємо, що дана модель обладнана пневматичним компресором та ресивером.
Робоче місце оператора зручне та просторе - комфортне сидіння «плаваючого» типу, сучасна високоінформативна панель приладів, зручне розташування органів керування в доступних місцях – все це дозволяє вибрати оптимальний режим роботи та збільшити працездатність оператора.
На усі трактори FOTON – LOVOL надається гарантія 12 місяців від компанії «Трактор №1» - офіційного представника заводу FOTON – LOVOL Heavy Industry CO. LTD в Україні.
Для отримання розширеної інформації запрошуємо усіх бажаючих переглянути відео огляд мінітрактора FOTON-LOVOL 454 з кабіною на нашому власному YouTube каналі за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=M3BEgXCFtkg.
Провести тест-драйв та купити мінітрактор FOTON-LOVOL 454 з кабіною можна на будь-якому з виставкових майданчиків мережі компанії «Трактор №1».