Зустрічайте покращений Булат–Т120 Люкс

22 черв. 2016 19:20:23
Зустрічайте покращений Булат–Т120 Люкс

Пропонуємо Вашій увазі довгоочікувану оновлену версію популярного мототрактора Булат–Т120Люкс потужнісю 12.5 к.с.

Успіх оновленої моделі Булат–Т120 Люкс обумовлений наявністю технічних особливостей, які суттєво полегшують роботу та значно розширюють функціональні можливості мототрактора, а саме:

-         Розсувні передня (90см – 120 см) та задня (90см – 135 см) колії;

-         Посилена, низькообертова (тягова) тракторна КПП;

-         Окремі важелі увімкнення режиму блокування заднього диференціалу та режиму підвищених та понижених швидкостей;

-          Гідравлічна система заднього навісного механізму обладнана так званим «плаваючим» режимом, що дозволяє навісному обладнанню копіювати контур поля.

Хочемо також звернути Вашу увагу на принципово нове (верхнє) розташування гідроциліндра підйому-опускання навісного механізму, яке забезпечує надійну роботу задньої навіски.

Високий кліренс дає можливість використовувати мототрактор в важкодоступних місцях, а також в умовах повного бездоріжжя.

На панелі приладів розташовано лічильник мотогодин, показчик тиску масла в двигуні, індикатор заряду акумуляторної батареї.

Окремо хотілось би відзначити покращений дизайн мототрактора, якісне лакофарбове покриття та об’ємне тиснення у вигляді назви бренду «БУЛАТ» на передній частині задніх крил що дозволить нашим покупцям уникнути купівлі дешевих копій мототрактора Булат-Т 120 Люкс у недобросовісних продавців.

Нагадуємо Вам, що придбати мототрактор Булат-Т 120 Люкс або його інші модифікації можна у будь-якому представництві нашої мережі (координати на сайті) та обовязково отримати безкоштовну доставку, якісну передпродажну підготовку та весь необхідний пакет документів для реєстрації в Інспекції Державного Технічного Нагляду свого регіону.

Гарантія на мототрактор Булат-Т120 Люкс 12 місяців.