Зустріч з представниками компанії FOTON LOVOL у м. Львів (Україна)

10 бер. 2017 16:30:59
Зустріч з представниками компанії FOTON LOVOL у м. Львів (Україна)

Днями до торгово-виставкового комплексу компанії «ТРАКТОР №1» в м. Львові завітала делегація всесвітньовідомого виробника сільськогосподарської техніки – FOTON LOVOL HEAVY INDUSTRY CO., LTD. Гості з цікавістю оглянули найбільший на території Західної України салон з продажу мінітракторів, відвідали відділ сервісного обслуговування міні техніки, поспілкувались з топ менеджерами з продажу та інженерами сервісної служби. Приємно усвідомлювати, що один з лідерів сільськогосподарського машинобудування займається постійним вдосконаленням існуючих моделей, враховує пропозиції та зауваження основних дилерів з продажу тракторів бренду FOTON LOVOL в Україні. Тісна співпраця з менеджерами та інженерами FOTON LOVOL HEAVY INDUSTRY CO., LTD забезпечує виробництво якісної, надійної в роботі та простої в експлуатації техніки, максимально адаптованої для потреб українського споживача.

Представники FOTON LOVOL відмітили високу ефективність проведеного візиту, домовились про регулярні зустрічі в такому форматі на майбутнє та запропонували відвідати виробничі потужності в Китаї для ознайомлення з оновленим модельним рядом бренду та підвищення кваліфікації сервісних інженерів мережі «ТРАКТОР №1».

Нагадуємо, купити сучасні мінітрактори бренду  FOTON LOVOL широкого модельного ряду, в тому числі модифікації з кабінами, Ви можете в будь-якому з представництв компанії «ТРАКТОР №1», отримавши якісну передпродажну підготовку, повноцінний гарантійний та сервісний супровід від сертифікованого дилера в Україні.