Виробники тракторів

5 вер. 2017 13:58:02
Виробники тракторів

Поява мінітрактора у арсеналі господарської техніки значно полегшить розвиток власної справи. Його можна використовувати не лише для робіт на присадибній ділянці чи в полі, а й на будівництві. Основні переваги міні-техніки порівняно зі звичайними тракторами – компактність та високий рівень маневреності.

Оскільки потреба у такому обладнанні зростає все більше і більше з кожним роком, то багато виробників з різних країн світу представляють свою продукцію та конкурують один з одним за звання найякіснішого та найнадійнішого зразка мінітрактора. Виокремити одне ім’я дуже складно, проте ми постараємось описати вам переваги продукції відомих компаній, що спеціалізуються на виготовленні міні-техніки.

1. Mitsubishi (Міцубісі)

Мінітрактори цієї японської марки відзначаються своєю універсальністю та високим рівнем продуктивності. Доступний широкий вибір навісного обладнання, завдяки чому ці мінітрактори часто використовуються у сільському та комунальному господарстві.

2. Kioti (Кіоті)

Ця техніка – зразок професійної майстерності корейських спеціалістів. Високоефективні та надійні трактори Kioti здатні працювати навіть в умовах посиленої тяжкості. Використовуються для транспортних, сільськогосподарських та комунальних видів робіт.

3. Branson (Бренсон)

Ще один представник корейського тракторобудівництва. Не поступається іншим зразкам мінітракторів у надійності та маневреності. Можливість додаткової установки різних варіантів навісного обладнання значно розширює свого застосування техніки Branson.

4. Chery Zoomlion (Чері Зумліон)

Корпорація Zoomlion Heavy Industry застосовує лише найновіші технології для виготовлення мінітракторів. Як результат – техніка цього виробника отримала низку вагомих сертифікатів, що свідчить про високий рівень якості. Асортимент продукції складається з машин різної спеціалізації: дорожно-будівельні, землекопні, пожежні, комунальні та ін..

5. DongFeng (ДонгФенг)

Початком роботи цієї компанії вважається 1965 рік. З того часу вона зарекомендувала себе як один з найбільш надійних виробників міні-техніки. Понад 117 країн, серед яких є США, Канада, Англія поповнюють ряди спеціалізованої техніки продукцією DonFeng Motor Corporation.

6. Xingtai (Сінтай)

Тракторний завод цієї компанії, розташований у японському місті Сінтай, продукує мінітрактори, основною перевагою яких являється вертикальний двигун з водяним охолодженням. Завдяки сучасному обладнанню та новітнім науковим технологіям продукція Xingtai характеризується високим рівнем ефективності та міцності.

7. Foton Lovol (Фотон Ловол)

Ці мінітрактори – справжній прорив на українському ринку міні-техніки. Завдяки приємному співвідношенню ціни та якості продукція Lovol отримала безліч прихильників серед українських фермерів та поповнила ряди не одного господарства.

8. Bulat (Булат)

Ці мінітрактори китайського виробника оптимізовані спеціально під потреби країн СНД. Серед заслуг Bulat – наявність сертифікату ISO 9001 та звання провідного виробника легкої та важкої спеціалізованої техніки.

9. Shifeng (Шифенг)

Маючи власний науково-дослідний центр компанія Shifeng виготовляє свою продукцію із застосуванням всіх сучасних технологій та відповідно до всіх необхідних вимог. Крім мінітракторів, які здобули прихильність у багатьох країнах світу, під цією торговою маркою представляються також дизельні двигуни, шини для вантажних автомобілів, вантажівки.

10. ХТЗ

Харківський тракторний завод не поступається місцем закордонним виробникам міні-техніки. З 1930 було продано понад 3 мільйони його продукції по всьому світу. Широка сфера застосування, перевірена часом якість та практичність – мінімум причин, через які дана техніка може отримати шанс стати частиною і вашого господарства.

Український ринок спеціалізованої сільськогосподарської та комунальної техніки дуже широкий. Через це купити мінітрактор стає інколи дуже непростим завданням. У свою чергу ми, компанія «ТРАКТОР №1», пропонуємо своїм клієнтам ознайомитись з широким асортиментом якісних товарів та отримати професійну консультацію від наших менеджерів з будь-якого питання.