Трактор для комунального господарства

1 груд. 2017 11:48:00
Трактор для комунального господарства

Поява техніки значним чином полегшила працю людини у багатьох сферах діяльності. Комунальне господарство не є винятком. З допомогою тракторів доступно виконання різноманітних робіт впродовж всього року.

Чим відрізняється трактор для комунального господарства від інших моделей?

Для комунального господарства найкращим варіантом вважається колісний трактор. Завдяки особливостям його конструкції забезпечується високий рівень маневреності, що полегшує роботу і у маленьких міських двориках, і на вузьких доріжках. Також переважно всі моделі комунальних тракторів мають функцію «два керма», багатоступеневу трансмісію з низкою різних швидкостей для безпечної роботи у пішохідних зонах.

На відміну від сільськогосподарської або промислової техніки трактор для комунального господарства оснащений гідравлічним щепленням. Завдяки ньому трактор здатен рухатись більш плавно, а управління ним здійснюється набагато легше. У щепленні гідравлічного виду немає механічного контакту між дисками, що сприяє вищій продуктивності як снігоприбиральної техніки, так і фронтального навантажувача.

Трактор для комунального господарства характеризується не лише гідравлікою, а й компактними габаритами та оптимальним співвідношенням маси та потужності. Крім того, трактори для комунального господарства оснащені задньою та передньою навісними системами. Завдяки цьому доступно використовувати різноманітне навісне обладнання, що значно розширює список виконуваних технікою функцій.

Однією з основних переваг колісних комунальних тракторів є те, що вони здатні працювати навіть у екстремальних умовах та мають високий рівень прохідності.

 

 

 

Різноманіття навісного обладнання для комунальних тракторів

Для тракторів, призначених для виконання робіт у комунальній сфері представлено широкий асортимент причіпного та навісного обладнання, серед якого:

- Ковші;

- Фронтальні навантажувачі;

- Плужні відвали;

- Прибирально - підмітальне обладнання;

- Щітки;

- Снігоочищувачі;

- Грейдери;

- Льодоколи;

- Фрезерувальники пнів;

- Косилки;

- Пилососи;

- Навісні екскаватори;

- Гідропідйомники та ін.

 

 

 

Наша пропозиція Компанія «Трактор №1» пропонує своїм клієнтам широкий асортимент мінітракторів, купити які можна як в онлайн-режимі, так і у Львівському, Стрийському, Волинському, Івано-Франківському, Закарпатському або Чернівецькому представництвах.

Крім техніки від провідних японських, корейських та вітчизняних виробників Вашій увазі представлено також велике різноманіття навісного обладнання, яке можна успішно використовувати при виконанні комунальної діяльності.