Типи тракторів

28 вер. 2017 11:45:00
Типи тракторів

Мінітрактор – це особливий вид спеціалізованої техніки, призначення якої - здійснення широкого спектру робіт на ділянках невеликої площі. Завдяки своїй універсальності, компактності та витривалості мінітехніка використовується у різних сферах людської діяльності, зокрема у сільськогосподарській та комунальній.

Трактори поділяються за своєю конструкцією на такі види:

• Рамні. Каркас складається з суцільної звареної рами;

• Напіврамні. Каркас – це дві повздовжні балки, прикріплені до основи заднього мосту;

• Безрамні. Являють собою поєднані між собою корпуси окремих частин.

Ще один критерій класифікації техніки – її габарити. Великі трактори – витривалі та здатні виконувати великий обсяг роботи. Мінітехніка не поступається у своїй потужності та швидкості. До того ж, вона використовує менше пального.

Трактори відрізняються також за конструкцією своєї ходової частини. Вони бувають гусеничні або колісні. Перший тип тракторів має велику поверхню опори, завдяки якій він ущільнює грунт. У колісної техніки зчеплення з грунтом гірше, проте вона є більш універсальною і застосовується як для польових, так і для транспортних робіт.

Відповідно до сфери свого застосування трактори можна поділити на такі категорії:

• Загального призначення; Характеризуються особливою витривалістю та потужністю. Використовуються для здійснення таких сільськогосподарських завдань як садіння або збір урожаю, орання грунту та прибирання ділянки.

• Універсальні; Особливість цієї техніки – наявність змінних коліс (широких або вузьких шин), регулююча ширина колії та надійний двигун. В основному використовуються для обробітку землі – просапування або оранки.

• Спеціального призначення. Ця техніка являє собою модифікацію універсального типу трактора або трактора загального призначення. Використовується для виконання спеціального виду робіт (наприклад, на винограднику) або робіт в особливих умовах (наприклад, в болотистій місцевості).

 

Купити мінітрактор, який відповідав би напряму вашої діяльності та вашим потребам, можна на сайті компанії «ТРАКТОР №1». Ми – надійні постачальники якісної продукції, представлений у нашому магазині асортимент техніки складають мінітрактори таких виробників, як Dongfeng, Kioti, Foton-Lovol, Shifeng, Chery-Zoomlion, Branson, Mitsubishi та низки інших.

Ви можете ознайомитись з товарами у онлайн-режимі, а якщо виникне потреба у більш детальній інформації – звертайтесь за вказаними на сайті номерами або пишіть на електронну пошту і наші працівники проконсультують вас з будь-якого питання.