Як правильно підібрати трактор для власного господарства

25 жовт. 2017 14:04:39
Як правильно підібрати трактор для власного господарства

На сьогоднішній день ринок спеціальної техніки відкриває перед агрономами великий асортимент тракторів з різними характеристиками у широкому ціновому діапазоні. Кожен покупець має можливість зробити вибір залежно від своїх потреб та фінансових можливостей. Та як правильно обрати трактор для свого господарства?

Співвідношення робочого завдання та характеристик машини

Перш за все, майбутньому власнику трактора необхідно визначитись з напрямом своєї діяльності та площею території, яку доведеться обробляти. І вже залежно від цього підбирати трактор з характеристиками, що могли б сприяти продуктивній праці та досягненню поставленої мети.

Особливості комплектації тракторів

При здійсненні вибору техніки для господарської діяльності необхідно звернути увагу на таке:

• Наявність валу відбору потужності. Він являє собою спеціальну деталь для установки навісного обладнання;

• Можливість кріплення змінного обладнання між колесами, а також спереду та ззаду;

• Тип трансмісії: гідростатична або механічна. Гідростатика проста в експлуатації, а переваги механічного типу будуть відчутними при роботі на територіях зі складним рельєфом;

• Можливість двигуна до охолодження та роботи на дизельному паливі;

• Наявність повнопривідної моделі управління.

 

Критерії вибору техніки

Важливим показником роботи техніки являється потужність її двигуна. Тяговий клас сільськогосподарських тракторів та тракторів, що виготовляються у промислових масштабах, відрізняється у силу того, що вони використовуються для роботи на грунтах різного типу.

Вага машини - не менш важливий критерій вибору трактора. Наприклад, для здійснення таких комунальних робіт як прибирання снігу чи стрижка газону на невеликих територіях вдалим вибором стане обладнання потужністю до 16 к.с. та з показником ваги до півтони. Більш серйозні роботи з грунтом вимагають техніки більшої ваги з потужнішим мотором.

Особливістю мінітракторів є їхня здатність до вільного маневрування, оскільки завдяки цій характеристиці можна успішно здійснювати роботу навіть на невеликих площах. Тож при виборі мінітехніки для виконання робіт на заміських ділянках, дачах чи фермах цій характеристиці слід приділити особливу увагу.

Компанія «Трактор №1» - відповідальний та надійний постачальник якісної техніки. На нашому сайті ви можете купити мінітрактор від таких авторитетних виробників, як Foton Lovol (Фотон Ловол), Mitsubishi (Міцубісі), Kioti (Кіоті), Branson (Бренсон), Chery Zoomlion (Чері Зумліон), DongFeng (ДонгФенг), Xingtai (Сінтай), Bulat (Булат), Shifeng (Шифенг), ХТЗ та ін.

Наші працівники з радістю допоможуть вам зробити правильний вибір трактора для того, щоб рівень роботи у власному господарстві підвищився у рази впродовж короткого часу після здійснення покупки. Телефонуйте або пишіть нам. Необхідні контакти вказані на сайті.