Мінітрактор Рівне - запорука успіху!

18 лист. 2016 11:43:27
Мінітрактор Рівне - запорука успіху!

 

Мінітрактор Рівне

Україна славиться своїми багатими землями та не вичерпним аграрним потенціалом, який, на жаль, на даний момент не розкритий навіть наполовину. Єдиним правильним рішенням на сьогодні є самостійний розвиток приватних ферм та заміна ручного типу роботи на механічний.

Величина витрат на обробку землі, транспортування вантажів, супутні та комунальні роботи, які на багатьох господарствах досі проводяться ручним способом негативно впливає не тільки на кінцеву ціну продуктів, але й заважає ефективному розвитку господарства. Для того, щоб звести до мінімуму вплив людського фактора, підвищити швидкість та якість всіх робочих процесів вам в першу чергу потрібно:

  • Позбутися величезної кількості лопат, мотик та сап
  • Відкрити каталог сайту Трактор №1
  • Купити мінітрактор вподобаної моделі
  • Підібрати комплект навісного обладнання для комунальних та сільськогосподарських робіт

Ми, Трактор №1, разом з вами, шановні друзі, прагнемо поліпшити стан аграрної галузі нашої країни, чого неможливо досягти без якісної допоміжної техніки.

Перед початком формування основного асортименту тракторів та інвентарю до них, ми уважно вивчали специфіку українського ринку, світові тенденції та співвідношення вартості та ефективності роботи обладнання. Пошуки найкращого співвідношення ціна/якість привели нас в Азію (Китай, Корея, Японія), де ми відкрили для себе велику кількість успішних брендів. Всупереч стереотипам, що огортають китайські товари, ми відповідаємо за якість продукції, виставленої на наших торгових майданчиках.

Виробники DONGFENG, JINMA, BRANSON, KIOTI успішно зруйнували негативний настрій не тільки українського, а й європейського та американського споживача. У 2015-тому році міні трактор FOTON-LOVOL (Китай) брав участь в найпрестижнішому світовому змаганні тракторів (Agritechnica, Німеччина), де отримав багато позитивних відгуків. Міжнародні сертифікати якості, документально підтверджена відповідність усім європейським стандартам виробництва, особисте спілкування з засновниками ТОП-ових компаній змели усі наші сумніви, що дало можливість українському фермеру користуватися гідною технікою за розумну ціну.

За кілька років роботи нашої компанії ми жодного разу не пошкодували про свій вибір і продовжуємо співпрацювати з азіатськими виробниками, які постійно оновлюють свої модельні ряди сучасними міні тракторами. Кожна модель відповідає особливостям українського клімату та рельєфу і здатна справлятися з величезними навантаженнями. Саме тому Трактор №1 відрізняємося найбільшими виставковими майданчиками на західній Україні з аналогічно величезним вибором міні техніки. Список наших обласних представництв постійно розширюється, і зараз ви можете протестувати кожен міні трактор та весь список навісного обладнання до нього в Львові, Стрию, Ужгороді, Івано-Франківську та Луцьку. Також ми пропонуємо купити мінітрактор в Рівному, Тернополі, Хмельницькому, Чернівцях та інших містах України.